Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vincenzo giuliano Bologna F.C. 1968
Normal Tactiek 900
41% Balbezit 59%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 31
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 35.5
slecht Schieten uitstekend
slecht Passen redelijk
slecht Verdedigen matig


2e minuut.
Anzalone rent richting de bal. Nandlinger rent richting de bal. Pašara speelt de bal door. Pasquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasquet haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Nandlinger met een sublieme pass. Masolino rent richting de bal. Anzalone onderschept slim de pass. Pasquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasquet haalt uit met een fantastische trap. Garaldi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pasquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasquet draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Vincenzo giuliano - Bologna F.C. 1968 0:1

5e minuut.
Prota speelt de bal door. Zanchet heeft problemen om de bal te vangen. Perini bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasquet verovert de bal door een tackle van achteren. Pasquet schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Vincenzo giuliano - Bologna F.C. 1968 0:2

8e minuut.
Perini geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bălţatu met een snelle inworp. Nandlinger rent richting de bal. Nandlinger geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Craba probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Bălţatu met de inworp. Nandlinger controleert de bal met de borst. Nandlinger draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Nandlinger is nu in balbezit. Anzalone is nu in balbezit. Pasquet rent richting de bal. Anzalone is nu in balbezit. Anzalone draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vincenzo giuliano - Bologna F.C. 1968 0:3

17e minuut.
Ramšak met een sublieme pass. Pašara heeft problemen om de bal te vangen. Pašara probeert naar een medespeler te passen. Nandlinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Nandlinger haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Anzalone bereikt de bal nog maar net als eerste. Anzalone passt de bal met de wreef. Pasquet is nu in balbezit. Pasquet haalt uit met een fantastische trap. Garaldi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vincenzo giuliano - Bologna F.C. 1968 0:4

24e minuut.
Danero is nu in balbezit. Danero geeft de bal voor. Pasquet kan de bal niet met de borst controleren. Nandlinger rent richting de bal. Nandlinger haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Garaldi probeert naar een medespeler te passen. Simoiu kopt de bal weg. Pasquet rent richting de bal. Pasquet schiet op doel. Garaldi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Perini heeft problemen om de bal te vangen. Nandlinger is nu in balbezit. Pasquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasquet schiet op doel. Danero probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Simoiu probeert naar een medespeler te passen. Pašara rent richting de bal. Pašara passt de bal in één keer door. Pasquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasquet haalt uit met een fantastische trap. Garaldi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Vincenzo giuliano - Bologna F.C. 1968 0:5

31e minuut.
Pasquet onderschept slim de pass. Pasquet passt de bal zonder na te denken. Anzalone bereikt de bal nog maar net als eerste. Nandlinger is nu in balbezit. Nandlinger draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Zanchet rent richting de bal. Pašara verovert de bal door een tackle van achteren. Pašara probeert naar een medespeler te passen. Pasquet is nu in balbezit. Pasquet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vincenzo giuliano - Bologna F.C. 1968 0:6

37e minuut.
Craba is nu in balbezit. Pašara onderschept slim de pass. Pašara probeert naar een medespeler te passen. Pasquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasquet draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bălţatu zal de hoekschop nemen. Danero controleert de bal met de borst. Garaldi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Anzalone bereikt de bal nog maar net als eerste. Anzalone draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vincenzo giuliano - Bologna F.C. 1968 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vincenzo giuliano 79%, Bologna F.C. 1968 21%.
Vincenzo giuliano - Bologna F.C. 1968 0:7

46e minuut.
Warakomski is nu in balbezit. Warakomski passt de bal in één keer door. Daar is Nandlinger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pasquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasquet haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Nandlinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Craba bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălţatu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Bălţatu moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Bălţatu schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

51e minuut.
Garaldi speelt de bal door. Pašara bereikt de bal nog maar net als eerste. Stupia tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pašara is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Warakomski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Pasquet kopt de bal weg. Nandlinger is nu in balbezit. Nandlinger probeert naar een medespeler te passen. Pasquet is nu in balbezit. Pasquet schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Anzalone bereikt de bal nog maar net als eerste. Nandlinger rent richting de bal. Nandlinger passt de bal zonder na te denken. Pasquet is nu in balbezit. Pasquet draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Craba rent richting de bal. Pašara bereikt de bal nog maar net als eerste. Pašara passt de bal met de wreef. Pasquet is nu in balbezit. Pasquet draait met de bal, schiet en ... Garaldi bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Vincenzo giuliano - Bologna F.C. 1968 0:8

69e minuut.
Warakomski bereikt de bal nog maar net als eerste. Warakomski speelt de bal door. Nandlinger rent richting de bal. Pasquet is nu in balbezit. Pasquet draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Alimonda rent richting de bal. Pašara bereikt de bal nog maar net als eerste. Pašara passt de bal zonder na te denken. Pasquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasquet haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Warakomski probeert naar een medespeler te passen. Anzalone is nu in balbezit. Pasquet rent richting de bal. Nandlinger is nu in balbezit. Nandlinger schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Zinni speelt de bal door. Prota is nu in balbezit. Alimonda verovert de bal door een tackle van achteren. Zanchet bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanchet draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Rescina rent richting de bal. Simoiu onderschept slim de pass. Simoiu speelt de bal door. Nandlinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Nandlinger geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Daar is Zinni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rescina geeft een lange en hoge pass. Allamani controleert de bal met de borst. Nandlinger is nu in balbezit. Nandlinger draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vincenzo giuliano 73%, Bologna F.C. 1968 27%.
Vincenzo giuliano - Bologna F.C. 1968 0:8