Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Juventus Targoviste FcSteaua2
343 attak Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
26% Spel op eigen helft 74%
24 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.2 gemiddelde waardering 21
solide Schieten zwak
matig Passen slecht
matig Verdedigen slecht


9e minuut.
Doeltrap. Bacigaluppi met een harde bal richting middenveld. Robles kopt de bal weg. Chitic is nu in balbezit. Chitic draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Bagnacci onderschept slim de pass. Teodosiu onderschept slim de pass. Teodosiu speelt de bal door. Chitic rent richting de bal. Chitic schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Taralli geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kopernikus met de inworp. Taralli onderschept slim de pass. Profiş geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Chitic is nu in balbezit. Chitic schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Teodosiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chitic bereikt de bal nog maar net als eerste. Robles rent richting de bal. Chitic is nu in balbezit. Chitic draait met de bal, schiet en ... Bacigaluppi bokst de bal weg.

23e minuut.
Sermak bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodosiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodosiu passt de bal met de wreef. Chitic bereikt de bal nog maar net als eerste. Chitic schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Kopernikus geeft de bal voor. Pataria heeft problemen om de bal te vangen. Chitic rent richting de bal. Chitic schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Targoviste - FcSteaua2 1:0

27e minuut.
Caprioli probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Battistini de bal. Chitic verovert de bal door een tackle van achteren. Chitic schiet op doel. Bacigaluppi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Bagnacci bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodosiu onderschept slim de pass. Teodosiu met een sublieme pass. Chitic rent richting de bal. Chitic schiet op doel. Bacigaluppi bokst de bal weg. Pataria heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Chitic is nu in balbezit. Bagnacci rent richting de bal. Chitic tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chitic krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus Targoviste 31%, FcSteaua2 69%.
Juventus Targoviste - FcSteaua2 1:0

49e minuut.
Kopernikus bereikt de bal nog maar net als eerste. Taralli begaat een overtreding. Kopernikus is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Profiş zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Pataria de bal. Chitic is nu in balbezit. Chitic draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Hrepić rent richting de bal. Hrepić geeft een hoge lob. Klungelig pakt Sermak de bal. Sermak haalt uit met een fantastische trap. Chitic probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.

56e minuut.
Setto geeft een hoge lob. Profiş geeft de bal voor. Robles probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chitic is nu in balbezit. Chitic draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Taralli bereikt de bal nog maar net als eerste. Gornakov geeft de bal voor. Daar is Pataria, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chitic bereikt de bal nog maar net als eerste. Chitic schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Robles bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodosiu rent richting de bal. Teodosiu probeert naar een medespeler te passen. Chitic bereikt de bal nog maar net als eerste. Chitic schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Kopernikus is nu in balbezit. Kopernikus probeert naar een medespeler te passen. Sermak bereikt de bal nog maar net als eerste. Chitic bereikt de bal nog maar net als eerste. Chitic draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Profiş geeft een lange en hoge pass. Sermak is nu in balbezit. Chitic is nu in balbezit. Sermak is nu in balbezit. Sermak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Chitic draait met de bal, schiet en ... Inworp. Bagnacci zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Robles bereikt de bal nog maar net als eerste. Robles haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Targoviste - FcSteaua2 2:0

84e minuut.
Setto rent richting de bal. Chitic verovert de bal door een tackle van achteren. Chitic passt de bal met de wreef. Robles rent richting de bal. Robles haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Pataria bereikt de bal nog maar net als eerste. Pataria geeft de bal voor. Inworp. Gornakov met de inworp. Teodosiu geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. Chitic rent richting de bal. Chitic draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Targoviste - FcSteaua2 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus Targoviste 22%, FcSteaua2 78%.
Juventus Targoviste - FcSteaua2 3:0