Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ancona AZZURRA F.C.V
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 18.8
poor Schieten unsatisfactory
hopeless Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


8e minuut.
Klungelig pakt Scandurra de bal. Pilati is nu in balbezit. Met opzet legt Scandurra zijn tegenspeler op de grond. Scandurra krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Chilò probeert naar een medespeler te passen. Santonastaso is nu in balbezit. Paternostro begaat een overtreding. Paternostro krijgt een gele kaart. Santonastaso is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Odasso zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Coppadoro heeft problemen om de bal te vangen. Coppadoro haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Santonastaso bereikt de bal nog maar net als eerste. Santonastaso geeft een lange en hoge pass. Notarangelo rent richting de bal. Notarangelo schiet op doel. Cervini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ancona - AZZURRA F.C.V 1:0

36e minuut.
Colella trapt de bal weg. Daar is Catini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chilò rent richting de bal. Chilò draait met de bal, schiet en ... Cervini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ancona - AZZURRA F.C.V 2:0

44e minuut.
Odasso geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Marzolini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chilò probeert de bal met de borst te controleren. Chilò geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ancona 56%, AZZURRA F.C.V 44%.
Ancona - AZZURRA F.C.V 2:0

49e minuut.
Vergani passt de bal zonder na te denken. Manini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mollaschi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mollaschi krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Baracchi rent richting de bal. Baracchi geeft de bal voor. Coppadoro probeert de bal met de borst te controleren. Mollaschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mollaschi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Scandurra heeft problemen om de bal te vangen. Mollaschi is nu in balbezit. Coppadoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Coppadoro schiet op doel. Erba maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ancona - AZZURRA F.C.V 2:1

85e minuut.
Scandurra verovert de bal door een tackle van achteren. Scandurra probeert naar een medespeler te passen. Notarangelo rent richting de bal. Chilò bereikt de bal nog maar net als eerste. Chilò haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ancona 62%, AZZURRA F.C.V 38%.
Ancona - AZZURRA F.C.V 2:1