Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AZZURRA F.C.V Ancona
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 14.4
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen hopeloos


4e minuut.
Manini geeft een hoge lob. Santonastaso kopt de bal weg. Daar is Natalino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Notarangelo rent richting de bal. Notarangelo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AZZURRA F.C.V - Ancona 0:1

9e minuut.
Vergani passt de bal in één keer door. Mollaschi rent richting de bal. Manini speelt de bal door. Coppadoro rent richting de bal. Coppadoro schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Trotta trapt de bal weg. De Marinis kopt de bal weg. Frusin is nu in balbezit. Chilò bereikt de bal nog maar net als eerste. Chilò haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Trotta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AZZURRA F.C.V - Ancona 0:2

18e minuut.
Manini geeft een hoge lob. Chilò kopt de bal weg. Natalino bereikt de bal nog maar net als eerste. Notarangelo onderschept slim de pass. Notarangelo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Chilò bereikt de bal nog maar net als eerste. Frusin onderschept slim de pass. Frusin passt de bal met de wreef. Coppadoro rent richting de bal. Coppadoro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Vergani rent richting de bal. Vergani passt de bal in één keer door. Chilò probeert naar een medespeler te passen. Notarangelo rent richting de bal. Notarangelo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
AZZURRA F.C.V - Ancona 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AZZURRA F.C.V 50%, Ancona 50%.
AZZURRA F.C.V - Ancona 0:3

48e minuut.
Manini geeft een lange en hoge pass. Natalino bereikt de bal nog maar net als eerste. Notarangelo rent richting de bal. Chilò bereikt de bal nog maar net als eerste. Chilò draait met de bal, schiet en ... Trotta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Frusin heeft problemen om de bal te vangen. Paternostro bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Frusin zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Frusin naar de kleedkamers voor een vroege douche.

63e minuut.
Epifanio bereikt de bal nog maar net als eerste. Epifanio geeft een hoge lob. Natalino is nu in balbezit. Notarangelo rent richting de bal. Notarangelo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Marzolini is nu in balbezit. Marzolini speelt de bal door. Notarangelo rent richting de bal. Chilò bereikt de bal nog maar net als eerste. Chilò schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Colella is nu in balbezit. Colella speelt de bal door. Chilò met een sublieme pass. Notarangelo rent richting de bal. Notarangelo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
AZZURRA F.C.V - Ancona 0:4

83e minuut.
Manini bereikt de bal nog maar net als eerste. Coppadoro verovert de bal door een tackle van achteren. Mollaschi is nu in balbezit. Coppadoro rent richting de bal. Coppadoro draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AZZURRA F.C.V 48%, Ancona 52%.
AZZURRA F.C.V - Ancona 0:4