Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
juventussss magnafighi
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
13 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.5 gemiddelde waardering 13
hopeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen hopeloos
slecht Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Brunetta geeft een lange en hoge pass. Inworp. Palamà met de inworp. Vernassa is nu in balbezit. Vernassa geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Melchiorri verovert de bal door een tackle van achteren. Melchiorri probeert naar een medespeler te passen. Capperucci heeft problemen om de bal te vangen. Milazzo rent richting de bal. Milazzo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Milazzo onderschept slim de pass. Caretta is nu in balbezit. Bonitatibus bereikt de bal nog maar net als eerste. Milazzo onderschept slim de pass. Milazzo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
juventussss - magnafighi 0:1

32e minuut.
Agus rent richting de bal. Lattenzio rent richting de bal. Lattenzio probeert naar een medespeler te passen. Apollonio bereikt de bal nog maar net als eerste. Apollonio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Agus bereikt de bal nog maar net als eerste. Lattenzio onderschept slim de pass. Lattenzio passt de bal met de wreef. Apollonio bereikt de bal nog maar net als eerste. Apollonio draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: juventussss 42%, magnafighi 58%.
juventussss - magnafighi 0:1

58e minuut.
Rizzuto rent richting de bal. Melchiorri bereikt de bal nog maar net als eerste. Melchiorri passt de bal met de wreef. Milazzo rent richting de bal. Milazzo schiet op doel. Boscarello verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Silvaggio probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
juventussss - magnafighi 0:2

63e minuut.
Daar is Giacomazzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vernassa rent richting de bal. Vernassa probeert naar een medespeler te passen. Apollonio rent richting de bal. Apollonio haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Lattenzio bereikt de bal nog maar net als eerste. Lattenzio passt de bal zonder na te denken. Bratus probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Apollonio is nu in balbezit. Apollonio schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: juventussss 49%, magnafighi 51%.
juventussss - magnafighi 0:2