Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Never on Top Juventus Targoviste
Normal Tactiek 343 attak
41% Balbezit 59%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 27
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
17.3 gemiddelde waardering 37.5
zwak Schieten solide
slecht Passen matig
hopeloos Verdedigen zwak


18e minuut.
Daar is Chitic, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Femia rent richting de bal. Matyasik verovert de bal door een tackle van achteren. Chitic rent richting de bal. Chitic schiet op doel. Frigo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Chitic rent richting de bal. Chitic draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Never on Top - Juventus Targoviste 0:1

20e minuut.
Chitic onderschept slim de pass. Chitic met een sublieme pass. Kopernikus rent richting de bal. Sermak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sermak haalt uit met een fantastische trap. Frigo bokst de bal weg. Chitic krijgt zijn hoofd ertegen. Frigo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Frigo speelt de bal door. Zanelotti kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Aquati de bal onder controle te krijgen. Chitic rent richting de bal. Chitic haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Never on Top - Juventus Targoviste 0:2

33e minuut.
Caocci rent richting de bal. Profiş verovert de bal door een tackle van achteren. Profiş passt de bal in één keer door. Chitic rent richting de bal. Chitic draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Never on Top - Juventus Targoviste 0:3

37e minuut.
Chitic is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Piccaluga. Chitic is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Matyasik met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Piccaluga de bal. Sermak is nu in balbezit. Sermak geeft de bal voor. Barbiere probeert de bal aan de voet te houden. Paal!

40e minuut.
Tabarelli onderschept slim de pass. Kopernikus bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopernikus speelt de bal door. Robles bereikt de bal nog maar net als eerste. Robles schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Never on Top - Juventus Targoviste 0:4

43e minuut.
Chitic rent richting de bal. Sermak is nu in balbezit. Chitic rent richting de bal. Sermak is nu in balbezit. Sermak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Never on Top - Juventus Targoviste 0:5

43e minuut.
Moscat speelt de bal door. Caocci heeft problemen om de bal te vangen. Robles verovert de bal door een tackle van achteren. Chitic bereikt de bal nog maar net als eerste. Chitic haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Never on Top - Juventus Targoviste 0:6

45e minuut.
Caocci rent richting de bal. Caocci passt de bal met de wreef. Sermak probeert de bal aan de voet te houden. Moscat rent richting de bal. Moscat schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Never on Top 79%, Juventus Targoviste 21%.
Never on Top - Juventus Targoviste 0:6

47e minuut.
Barbiere geeft een hoge lob. Inworp. Gornakov met een snelle inworp. Matyasik rent richting de bal. Matyasik geeft de bal voor. Frigo bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Inworp. Aquati met een snelle inworp. Micali bereikt de bal nog maar net als eerste. Robles onderschept slim de pass. Robles draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Matyasik speelt de bal door. Kopernikus probeert naar een medespeler te passen. Chitic bereikt de bal nog maar net als eerste. Robles rent richting de bal. Robles schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Never on Top - Juventus Targoviste 0:7

59e minuut.
Barbiere geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gornakov met een snelle inworp. Robles rent richting de bal. Robles draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Aquati is nu in balbezit. Aquati geeft een hoge lob. Hrepić geeft een hoge lob. Sermak rent richting de bal. Sermak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Never on Top - Juventus Targoviste 0:8

66e minuut.
Kopernikus passt de bal zonder na te denken. Matyasik probeert naar een medespeler te passen. Chitic is nu in balbezit. Sermak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sermak schiet op doel. Frigo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Femia heeft problemen om de bal te vangen. Chitic bereikt de bal nog maar net als eerste. Chitic draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Never on Top - Juventus Targoviste 0:9

69e minuut.
Frigo probeert naar een medespeler te passen. Matyasik kopt de bal weg. Chitic is nu in balbezit. Robles is nu in balbezit. Robles haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Never on Top - Juventus Targoviste 0:10

71e minuut.
Sermak verovert de bal door een tackle van achteren. Chitic rent richting de bal. Matyasik is nu in balbezit. Sermak is nu in balbezit. Sermak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Matyasik is nu in balbezit. Matyasik passt de bal zonder na te denken. Robles rent richting de bal. Robles haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Never on Top - Juventus Targoviste 0:11

77e minuut.
Robles bereikt de bal nog maar net als eerste. Robles geeft een lange en hoge pass. Sermak probeert de bal aan de voet te houden. Matyasik is nu in balbezit. Matyasik geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Robles geeft een hoge lob. Sermak kopt de bal weg. Chitic bereikt de bal nog maar net als eerste. Chitic schiet op doel. Frigo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Never on Top - Juventus Targoviste 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Never on Top 75%, Juventus Targoviste 25%.
Never on Top - Juventus Targoviste 0:12