Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Juventus Targoviste Never on Top
343 attak Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
25% Spel op eigen helft 75%
21 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36 gemiddelde waardering 17.3
solid Schieten weak
adequate Passen poor
average Verdedigen hopeless


2e minuut.
Gornakov verovert de bal door een tackle van achteren. Teodosiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodosiu passt de bal in één keer door. Chitic bereikt de bal nog maar net als eerste. Chitic schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Klungelig pakt Matyasik de bal. Matyasik passt de bal zonder na te denken. Gornakov rent richting de bal. Chitic is nu in balbezit. Chitic schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Kopernikus verovert de bal door een tackle van achteren. Kopernikus passt de bal met de wreef. Chitic rent richting de bal. Sermak rent richting de bal. Sermak schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Targoviste - Never on Top 1:0

11e minuut.
Teodosiu onderschept slim de pass. Teodosiu passt de bal zonder na te denken. Sermak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sermak schiet op doel. Piccaluga probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Matyasik neemt de hoekschop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Chitic rent richting de bal. Chitic schiet op doel. Paal!

19e minuut.
Caocci bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodosiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodosiu geeft een lange en hoge pass. Chitic is nu in balbezit. Chitic passt de bal zonder na te denken.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Gornakov verovert de bal door een tackle van achteren. Teodosiu rent richting de bal. Teodosiu speelt de bal door. Chitic rent richting de bal. Chitic haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Targoviste - Never on Top 2:0

30e minuut.
Profiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Profiş passt de bal in één keer door. Chitic rent richting de bal. Chitic haalt uit met een fantastische trap. Frigo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Targoviste - Never on Top 3:0

32e minuut.
Teodosiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Caocci rent richting de bal. Teodosiu verovert de bal door een tackle van achteren. Teodosiu passt de bal zonder na te denken. Frigo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Targoviste - Never on Top 4:0

37e minuut.
Sermak is nu in balbezit. Sermak passt de bal met de wreef. Gornakov is nu in balbezit. Gornakov draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Chitic de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Targoviste - Never on Top 5:0

40e minuut.
Kopernikus verovert de bal door een tackle van achteren. Kopernikus passt de bal in één keer door. Teodosiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodosiu geeft de bal voor. Sermak kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Profiş kopt de bal weg. Gornakov speelt de bal door. Daar is Piccaluga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chitic rent richting de bal. Chitic draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus Targoviste 28%, Never on Top 72%.
Juventus Targoviste - Never on Top 5:0

49e minuut.
Zanelotti speelt de bal door. Matyasik rent richting de bal. Matyasik passt de bal in één keer door. Chitic bereikt de bal nog maar net als eerste. Chitic schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Targoviste - Never on Top 6:0

55e minuut.
Micali is nu in balbezit. Gornakov onderschept slim de pass. Matyasik is nu in balbezit. Gornakov rent richting de bal. Gornakov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Gornakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Matyasik bereikt de bal nog maar net als eerste. Matyasik passt de bal in één keer door. Chitic rent richting de bal. Chitic haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Kopernikus is nu in balbezit. Kopernikus geeft een hoge lob. Gornakov kopt de bal weg. Chitic bereikt de bal nog maar net als eerste. Chitic schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Micali onderschept slim de pass. Matyasik verovert de bal door een tackle van achteren. Matyasik geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sermak de bal. Sermak draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Targoviste - Never on Top 7:0

63e minuut.
Aquati geeft de bal voor. Spada is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Matyasik. Matyasik krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Chitic heeft problemen om de bal te vangen. Gornakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gornakov passt de bal in één keer door. Sermak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sermak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Matyasik probeert naar een medespeler te passen. Chitic is nu in balbezit. Teodosiu met een sublieme pass. Sermak is nu in balbezit. Sermak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Tabarelli verovert de bal door een tackle van achteren. Zanelotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopernikus begaat een overtreding. Zanelotti is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zanelotti met een snel genomen vrije trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Profiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Profiş geeft een lange en hoge pass. Barbiere kopt de bal weg. Sermak rent richting de bal. Sermak haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Targoviste - Never on Top 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus Targoviste 22%, Never on Top 78%.
Juventus Targoviste - Never on Top 8:0