Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Perfect Army FcSteaua2
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
65% Spel op eigen helft 35%
1 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 20.9
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Ciappi geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mannoni met de inworp. Battistini bereikt de bal nog maar net als eerste. Battistini haalt uit met een fantastische trap. Maestrelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Caprioli rent richting de bal. Caprioli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Perfect Army - FcSteaua2 0:1

37e minuut.
Gasparini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ventre rent richting de bal. Battistini is nu in balbezit. Ventre verovert de bal door een tackle van achteren. Ventre geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Perfect Army 63%, FcSteaua2 37%.
The Perfect Army - FcSteaua2 0:1

46e minuut.
Caprioli rent richting de bal. Ventre bereikt de bal nog maar net als eerste. Caprioli verovert de bal door een tackle van achteren. Battistini bereikt de bal nog maar net als eerste. Battistini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Arsalane verovert de bal door een tackle van achteren. Arsalane geeft een hoge lob. Argerio rent richting de bal. Caprioli verovert de bal door een tackle van achteren. Caprioli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Perfect Army - FcSteaua2 0:2

61e minuut.
Arsalane onderschept slim de pass. Arsalane geeft een lange en hoge pass. Battistini heeft problemen om de bal te vangen. Rendini is nu in balbezit. Rendini draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Mellino rent richting de bal. Battistini onderschept slim de pass. Battistini geeft een lange en hoge pass. Caprioli bereikt de bal nog maar net als eerste. Caprioli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Perfect Army 66%, FcSteaua2 34%.
The Perfect Army - FcSteaua2 0:2