Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FcSteaua2 The Perfect Army
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
26% Spel op eigen helft 74%
17 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 16.5
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


11e minuut.
Battistini onderschept slim de pass. Battistini passt de bal zonder na te denken. Caprioli bereikt de bal nog maar net als eerste. Caprioli schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ciappi de bal onder controle te krijgen. Maestrelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Bagnacci is nu in balbezit. Bagnacci geeft een lange en hoge pass. Daar is Argerio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caprioli is nu in balbezit. Caprioli haalt uit met een fantastische trap. Maestrelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Inworp. Pozzecco met de inworp. Bagnacci speelt de bal door. Caprioli rent richting de bal. Caprioli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Seggio met een sublieme pass. Bagnacci rent richting de bal. Bagnacci passt de bal zonder na te denken. Caprioli bereikt de bal nog maar net als eerste. Caprioli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Bagnacci rent richting de bal. Rendini is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bagnacci. Bagnacci krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Rendini is nu in balbezit. Bagnacci onderschept slim de pass. Bagnacci met een sublieme pass. Caprioli bereikt de bal nog maar net als eerste. Caprioli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FcSteaua2 23%, The Perfect Army 77%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FcSteaua2 - The Perfect Army 0:0

51e minuut.
Bagnacci is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Campomaggio. Bagnacci is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bagnacci met een snel genomen vrije trap. Caprioli is nu in balbezit. Caprioli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Battistini bereikt de bal nog maar net als eerste. Battistini geeft een hoge lob. Cruccu heeft problemen om de bal te vangen. Mannoni rent richting de bal. Mannoni geeft de bal voor. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Klungelig pakt Mellino de bal. Cecchetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Mellino begaat een overtreding. Mellino krijgt een gele kaart. Cecchetti is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bagnacci met een snel genomen vrije trap. Caprioli bereikt de bal nog maar net als eerste. Caprioli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Klungelig pakt Bagnacci de bal. Catanzaro is nu in balbezit. Catanzaro passt de bal in één keer door. Campomaggio bereikt de bal nog maar net als eerste. Campomaggio schiet op doel. Bacigaluppi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Cruccu rent richting de bal. Mannoni onderschept slim de pass. Mannoni passt de bal in één keer door. Caprioli bereikt de bal nog maar net als eerste. Caprioli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FcSteaua2 - The Perfect Army 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FcSteaua2 30%, The Perfect Army 70%.
FcSteaua2 - The Perfect Army 1:0