Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
magnafighi AZZURRA F.C.V
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.3 gemiddelde waardering 17.3
waardeloos Schieten waardeloos
hopeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


12e minuut.
Agus is nu in balbezit. Coppadoro onderschept slim de pass. Daar is Mollaschi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mollaschi haalt uit met een fantastische trap. Daar is Brunetta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Vergani neemt de hoekschop. Bratus kopt de bal weg. Zazzaro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Pilati passt de bal zonder na te denken. Coppadoro rent richting de bal. Agus is nu in balbezit. Coppadoro verovert de bal door een tackle van achteren. Coppadoro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Daar is Odasso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caretta rent richting de bal. Caretta speelt de bal door. Milazzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Milazzo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Giacomazzi geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pilati met de inworp. Mollaschi is nu in balbezit. Mollaschi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Caretta passt de bal in één keer door. Santonastaso rent richting de bal. Milazzo rent richting de bal. Milazzo draait met de bal, schiet en ... Cervini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
magnafighi - AZZURRA F.C.V 1:0

41e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Cervini niet meer kan verder spelen. Maragnani komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: magnafighi 55%, AZZURRA F.C.V 45%.
magnafighi - AZZURRA F.C.V 1:0

47e minuut.
Catini probeert naar een medespeler te passen. Coppadoro is nu in balbezit. Mollaschi is nu in balbezit. Mollaschi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
magnafighi - AZZURRA F.C.V 1:1

69e minuut.
Santonastaso bereikt de bal nog maar net als eerste. Melchiorri onderschept slim de pass. Melchiorri met een sublieme pass. Milazzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Milazzo draait met de bal, schiet en ... Maragnani bokst de bal weg.

74e minuut.
Vergani kopt de bal weg. Milazzo heeft problemen om de bal te vangen. Odasso bereikt de bal nog maar net als eerste. Milazzo onderschept slim de pass. Milazzo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
magnafighi - AZZURRA F.C.V 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: magnafighi 47%, AZZURRA F.C.V 53%.
magnafighi - AZZURRA F.C.V 2:1