Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FcSteaua2 Never on Top
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
39% Spel op eigen helft 61%
14 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 17.5
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


3e minuut.
Tabarelli kopt de bal weg. Aquati bereikt de bal nog maar net als eerste. Caprioli verovert de bal door een tackle van achteren. Battistini is nu in balbezit. Battistini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FcSteaua2 - Never on Top 1:0

5e minuut.
Femia bereikt de bal nog maar net als eerste. Battistini verovert de bal door een tackle van achteren. Battistini passt de bal met de wreef. Caprioli bereikt de bal nog maar net als eerste. Caprioli draait met de bal, schiet en ... Frigo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Daar is Caocci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maldara bereikt de bal nog maar net als eerste. Maldara met een sublieme pass. Battistini is nu in balbezit. Battistini draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Aquati is nu in balbezit. Maldara verovert de bal door een tackle van achteren. Maldara met een sublieme pass. Battistini is nu in balbezit. Battistini draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Femia bereikt de bal nog maar net als eerste. Femia passt de bal in één keer door. Moscat is nu in balbezit. Moscat schiet op doel. Bacigaluppi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FcSteaua2 - Never on Top 1:1

39e minuut.
Femia met een sublieme pass. Aquati heeft problemen om de bal te vangen. Battistini rent richting de bal. Caprioli rent richting de bal. Caprioli draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Spada is nu in balbezit. Inworp. Mannoni met de inworp. Battistini bereikt de bal nog maar net als eerste. Battistini geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FcSteaua2 33%, Never on Top 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FcSteaua2 - Never on Top 1:1

55e minuut.
Maldara kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Micali de bal onder controle te krijgen. Mannoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Mannoni passt de bal in één keer door. Battistini geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Aquati bereikt de bal nog maar net als eerste. Aquati geeft de bal voor. Klungelig pakt Setto de bal. Moscat onderschept slim de pass. Moscat haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Tabarelli passt de bal met de wreef. Caocci bereikt de bal nog maar net als eerste. Moscat bereikt de bal nog maar net als eerste. Moscat schiet op doel. Bacigaluppi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Een oude blessure zorgt ervoor dat Bacigaluppi niet meer kan verder spelen. Scudera komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FcSteaua2 45%, Never on Top 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FcSteaua2 - Never on Top 1:1