Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Juventus Targoviste The Perfect Army
343 attak Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
24% Spel op eigen helft 76%
25 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.2 gemiddelde waardering 16.6
solid Schieten poor
average Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Indiano geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Seggio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ventre controleert de bal met de borst. Ventre geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Gornakov geeft een lange en hoge pass. Sermak kopt de bal weg. Robles bereikt de bal nog maar net als eerste. Robles haalt uit met een fantastische trap. Maestrelli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Targoviste - The Perfect Army 1:0

14e minuut.
Kopernikus kopt de bal weg. Daar is Sermak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chitic is nu in balbezit. Chitic schiet op doel. Na een snelle pass probeert Sermak de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Ventre bereikt de bal nog maar net als eerste. Matyasik verovert de bal door een tackle van achteren. Matyasik met een sublieme pass. Chitic is nu in balbezit. Chitic haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Profiş speelt de bal door. Gornakov rent richting de bal. Gornakov passt de bal in één keer door. Daar is Cruccu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Robles probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Robles speelt de bal door. Chitic probeert de bal met de borst te controleren. Chitic passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Sermak de bal. Sermak haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Gasparini rent richting de bal. Profiş is nu in balbezit. Gasparini maakt een afschuwelijke overtreding. Gasparini krijgt een gele kaart.

36e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kopernikus zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rendini rent richting de bal. Sermak verovert de bal door een tackle van achteren. Sermak geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Savioni geeft een hoge lob. Inworp. Kopernikus met een snelle inworp. Sermak rent richting de bal. Sermak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Ventre met een sublieme pass. Indiano met een sublieme pass. Robles bereikt de bal nog maar net als eerste. Robles draait met de bal, schiet en ... Maestrelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Targoviste - The Perfect Army 2:0

42e minuut.
Ventre bereikt de bal nog maar net als eerste. Ventre speelt de bal door. Rendini is nu in balbezit. Chitic is nu in balbezit. Chitic schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus Targoviste 22%, The Perfect Army 78%.
Juventus Targoviste - The Perfect Army 2:0

59e minuut.
Chitic onderschept slim de pass. Ciappi met een sublieme pass. Profiş geeft een lange en hoge pass. Chitic heeft problemen om de bal te vangen. Chitic haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Targoviste - The Perfect Army 3:0

64e minuut.
Robles onderschept slim de pass. Robles probeert naar een medespeler te passen. Chitic is nu in balbezit. Chitic draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ciappi de bal onder controle te krijgen. Maestrelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sermak rent richting de bal. Sermak haalt uit met een fantastische trap. Maestrelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Mellino geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kopernikus zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Matyasik geeft een hoge lob. Robles krijgt zijn hoofd ertegen. Maestrelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Targoviste - The Perfect Army 4:0

76e minuut.
Sermak bereikt de bal nog maar net als eerste. Matyasik bereikt de bal nog maar net als eerste. Matyasik passt de bal met de wreef. Chitic bereikt de bal nog maar net als eerste. Chitic schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Targoviste - The Perfect Army 5:0

78e minuut.
Chitic rent richting de bal. Chitic passt de bal in één keer door. Robles rent richting de bal. Robles haalt uit met een fantastische trap. Ciappi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Matyasik speelt de bal door. Robles bereikt de bal nog maar net als eerste. Robles probeert naar een medespeler te passen. Chitic is nu in balbezit. Chitic schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus Targoviste 26%, The Perfect Army 74%.
Juventus Targoviste - The Perfect Army 5:0