Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Perfect Army Juventus Targoviste
Normal Tactiek 343 attak
40% Balbezit 60%
73% Spel op eigen helft 27%
0 Doelpogingen 28
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 35.3
slecht Schieten solide
slecht Passen redelijk
waardeloos Verdedigen matig


5e minuut.
Gornakov passt de bal in één keer door. Teodosiu is nu in balbezit. Teodosiu geeft de bal voor. Daar is Sermak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sermak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Sermak onderschept slim de pass. Sermak geeft een lange en hoge pass. Mellino is nu in balbezit. Chitic verovert de bal door een tackle van achteren. Chitic schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Teodosiu passt de bal met de wreef. Sermak is nu in balbezit. Chitic rent richting de bal. Chitic haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Sermak is nu in balbezit. Sermak passt de bal met de wreef. Chitic is nu in balbezit. Chitic haalt uit met een fantastische trap. Maestrelli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Perfect Army - Juventus Targoviste 0:1

19e minuut.
Seggio probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Teodosiu de bal. Teodosiu passt de bal met de wreef. Chitic bereikt de bal nog maar net als eerste. Chitic schiet op doel. Maestrelli bokst de bal weg.

29e minuut.
Rendini rent richting de bal. Kopernikus bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopernikus passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Chitic de bal. Chitic schiet op doel. Maestrelli bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Cruccu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Matyasik met de inworp. Teodosiu rent richting de bal. Teodosiu geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Chitic is nu in balbezit. Sermak is nu in balbezit. Chitic rent richting de bal. Sermak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sermak haalt uit met een fantastische trap. Paal!

39e minuut.
Kopernikus met een snelle inworp. Teodosiu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Argerio de bal. Sermak is nu in balbezit. Sermak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Maestrelli trapt de bal weg. Teodosiu kopt de bal weg. Klungelig pakt Savioni de bal. Chitic is nu in balbezit. Chitic draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Profiş speelt de bal door. Kopernikus is nu in balbezit. Kopernikus geeft een lange en hoge pass. Chitic bereikt de bal nog maar net als eerste. Chitic draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Na een snelle pass probeert Campomaggio de bal onder controle te krijgen. Profiş rent richting de bal. Profiş passt de bal zonder na te denken. Gornakov is nu in balbezit. Gornakov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Perfect Army 72%, Juventus Targoviste 28%.
The Perfect Army - Juventus Targoviste 0:1

47e minuut.
Gornakov geeft een hoge lob. Sermak is nu in balbezit. Chitic is nu in balbezit. Chitic haalt uit met een fantastische trap. Maestrelli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Perfect Army - Juventus Targoviste 0:2

48e minuut.
Catanzaro heeft problemen om de bal te vangen. Catanzaro probeert naar een medespeler te passen. Rendini probeert de bal met de borst te controleren. Sermak rent richting de bal. Sermak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Perfect Army - Juventus Targoviste 0:3

51e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Matyasik neemt de hoekschop. Chitic rent richting de bal. Chitic haalt uit met een fantastische trap. Maestrelli werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Matyasik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Teodosiu rent richting de bal. Teodosiu met een sublieme pass. Chitic rent richting de bal. Chitic draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Chitic bereikt de bal nog maar net als eerste. Gornakov is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cruccu. Cruccu krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Kopernikus rent richting de bal. Daar is Sermak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sermak passt de bal met de wreef. Chitic bereikt de bal nog maar net als eerste. Chitic schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Sermak rent richting de bal. Teodosiu met een sublieme pass. Chitic bereikt de bal nog maar net als eerste. Gornakov rent richting de bal. Gornakov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Profiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Profiş passt de bal met de wreef. Chitic bereikt de bal nog maar net als eerste. Chitic schiet op doel. Maestrelli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Perfect Army - Juventus Targoviste 0:4

70e minuut.
Daar is Teodosiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matyasik is nu in balbezit. Matyasik geeft een lange en hoge pass. Chitic rent richting de bal. Chitic draait met de bal, schiet en ... Maestrelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Teodosiu probeert naar een medespeler te passen. Cruccu is nu in balbezit. Gornakov verovert de bal door een tackle van achteren. Chitic rent richting de bal. Chitic haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Ciappi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciappi passt de bal zonder na te denken. Chitic rent richting de bal. Gornakov rent richting de bal. Chitic rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Perfect Army - Juventus Targoviste 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Perfect Army 73%, Juventus Targoviste 27%.
The Perfect Army - Juventus Targoviste 0:5