Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ancona magnafighi
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
63% Spel op eigen helft 37%
7 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 13.1
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen hopeloos
hopeloos Verdedigen slecht


6e minuut.
Caretta is nu in balbezit. Caretta geeft de bal voor. Daar is Scandurra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milazzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Milazzo haalt uit met een fantastische trap. Erba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Melchiorri rent richting de bal. Scandurra rent richting de bal. De Marinis probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Notarangelo de bal. Notarangelo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Colella rent richting de bal. Colella geeft de bal voor. Notarangelo rent richting de bal. Chilò bereikt de bal nog maar net als eerste. Chilò draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ancona 59%, magnafighi 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ancona - magnafighi 0:0

50e minuut.
Omodei passt de bal in één keer door. Colella probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Milazzo rent richting de bal. Milazzo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ancona - magnafighi 0:1

53e minuut.
Omodei haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Bevilacqua de bal onder controle te krijgen. Scandurra bereikt de bal nog maar net als eerste. Milazzo onderschept slim de pass. Milazzo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ancona - magnafighi 0:2

61e minuut.
Caretta rent richting de bal. Caretta geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Scandurra de bal. Melchiorri is nu in balbezit. Melchiorri geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Ricchitelli rent richting de bal. Ricchitelli probeert naar een medespeler te passen. Manini is nu in balbezit. Caretta is nu in balbezit. Caretta draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Caretta geeft een hoge lob. Colella is nu in balbezit. Milazzo is nu in balbezit. Milazzo haalt uit met een fantastische trap. Erba maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

85e minuut.
Agus geeft een hoge lob. Colella is nu in balbezit. Milazzo begaat een overtreding. Milazzo krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Giacomazzi probeert naar een medespeler te passen. Marzolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Marzolini geeft een lange en hoge pass. Chilò rent richting de bal. Chilò haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ancona 66%, magnafighi 34%.
Ancona - magnafighi 0:2