Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
juventussss AZZURRA F.C.V
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.5 gemiddelde waardering 19.1
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Natalino passt de bal zonder na te denken. Coppadoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Rizzuto rent richting de bal. Coppadoro verovert de bal door een tackle van achteren. Coppadoro draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Capperucci trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pilati met de inworp. Mollaschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mollaschi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Lattenzio geeft een lange en hoge pass. Santonastaso probeert de bal aan de voet te houden. Santonastaso passt de bal in één keer door. Coppadoro rent richting de bal. Coppadoro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
juventussss - AZZURRA F.C.V 0:1

17e minuut.
Coppadoro rent richting de bal. Bonitatibus bereikt de bal nog maar net als eerste. Coppadoro onderschept slim de pass. Mollaschi is nu in balbezit. Mollaschi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Doeltrap. Silvaggio trapt de bal weg. Odasso kopt de bal weg. Mollaschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mollaschi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Bonitatibus rent richting de bal. Bonitatibus passt de bal met de wreef. Lattenzio probeert naar een medespeler te passen. Rattini rent richting de bal. Rattini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Catini rent richting de bal. Catini passt de bal in één keer door. Lattenzio probeert de bal aan de voet te houden. Mollaschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mollaschi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Odasso raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Frusin komt het veld opgelopen. Allocca zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Quirico rent richting de bal. Quirico draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Quirico verovert de bal door een tackle van achteren. Quirico passt de bal zonder na te denken. Santonastaso is nu in balbezit. Rattini is nu in balbezit. Rattini draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: juventussss 53%, AZZURRA F.C.V 47%.
juventussss - AZZURRA F.C.V 0:1

71e minuut.
Frusin verovert de bal door een tackle van achteren. Lattenzio rent richting de bal. Lattenzio speelt de bal door. Rattini rent richting de bal. Rattini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
juventussss - AZZURRA F.C.V 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: juventussss 52%, AZZURRA F.C.V 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
juventussss - AZZURRA F.C.V 1:1