Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AZZURRA F.C.V Juventus Targoviste
Normal Tactiek 343 attak
40% Balbezit 60%
70% Spel op eigen helft 30%
3 Doelpogingen 30
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 32.7
slecht Schieten solide
slecht Passen matig
slecht Verdedigen matig


3e minuut.
Kopernikus met een sublieme pass. Coppadoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopernikus maakt een afschuwelijke overtreding. Kopernikus krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Na een snelle pass probeert Catini de bal onder controle te krijgen. Barosanu rent richting de bal. Barosanu speelt de bal door. Klungelig pakt Maxit de bal. Maxit draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Mamolo is nu in balbezit. Gornakov onderschept slim de pass. Gornakov haalt uit met een fantastische trap. Trotta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AZZURRA F.C.V - Juventus Targoviste 0:1

13e minuut.
Profiş is nu in balbezit. Profiş geeft de bal voor. Maxit is nu in balbezit. Maxit schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Daar is Amerek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santonastaso verovert de bal door een tackle van achteren. Profiş onderschept slim de pass. Profiş geeft een lange en hoge pass. Maxit springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Kurzeja met een snelle inworp. Gornakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Baracchi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gornakov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Maxit neemt zijn aanloop. Paal!
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Barosanu is nu in balbezit. Barosanu speelt de bal door. Maxit bereikt de bal nog maar net als eerste. Maxit haalt uit met een fantastische trap. Trotta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AZZURRA F.C.V - Juventus Targoviste 0:2

32e minuut.
Gornakov verovert de bal door een tackle van achteren. Gornakov passt de bal met de wreef. Profiş probeert naar een medespeler te passen. Maxit is nu in balbezit. Maxit schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Barosanu probeert naar een medespeler te passen. Baracchi is nu in balbezit. Kurzeja verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Gornakov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gornakov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Higgins passt de bal met de wreef. Profiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Profiş passt de bal met de wreef. Amerek bereikt de bal nog maar net als eerste. Amerek schiet op doel. Trotta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mamolo heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
AZZURRA F.C.V - Juventus Targoviste 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AZZURRA F.C.V 65%, Juventus Targoviste 35%.
AZZURRA F.C.V - Juventus Targoviste 0:3

57e minuut.
Profiş geeft een lange en hoge pass. Gornakov kopt de bal weg. Santonastaso rent richting de bal. Maxit bereikt de bal nog maar net als eerste. Maxit haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AZZURRA F.C.V - Juventus Targoviste 0:4

64e minuut.
Kopernikus passt de bal in één keer door. Kurzeja bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurzeja geeft een hoge lob. Maxit is nu in balbezit. Maxit haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Amerek raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Chitic komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Barosanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Barosanu probeert naar een medespeler te passen. Gornakov speelt de bal door. Maxit bereikt de bal nog maar net als eerste. Maxit draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Santonastaso geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Profiş zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barosanu is nu in balbezit. Barosanu geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Baracchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gornakov verovert de bal door een tackle van achteren. Kurzeja bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurzeja geeft een hoge lob. Maxit maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AZZURRA F.C.V - Juventus Targoviste 0:5

72e minuut.
Gornakov is nu in balbezit. Gornakov haalt uit met een fantastische trap. Mamolo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Maxit is nu in balbezit. Maxit draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

73e minuut.
Kurzeja bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurzeja geeft een hoge lob. Mamolo heeft problemen om de bal te vangen. Gornakov is nu in balbezit. Gornakov draait met de bal, schiet en ... Trotta bokst de bal weg. Chitic is nu in balbezit. Chitic draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AZZURRA F.C.V - Juventus Targoviste 0:6

76e minuut.
Profiş geeft de bal voor. Trotta probeert naar een medespeler te passen. Kurzeja kopt de bal weg. Maxit rent richting de bal. Maxit schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AZZURRA F.C.V - Juventus Targoviste 0:7

88e minuut.
Mollaschi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cimarosto komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AZZURRA F.C.V 75%, Juventus Targoviste 25%.
AZZURRA F.C.V - Juventus Targoviste 0:7