Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FcSteaua2 Ancona
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
41% Spel op eigen helft 59%
13 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.4 gemiddelde waardering 15.4
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Setto geeft de bal voor. Inworp. Epifanio met een snelle inworp. Marzolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Marzolini geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Manini kopt de bal weg. Bagnacci probeert de bal aan de voet te houden. Chilò is nu in balbezit. Notarangelo rent richting de bal. Notarangelo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Marzolini kan de bal niet met de borst controleren. Taralli is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Marzolini. Marzolini krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Bagnacci is nu in balbezit. Bagnacci passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Li Fraine de bal. Caprioli bereikt de bal nog maar net als eerste. Caprioli schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Li Fraine bereikt de bal nog maar net als eerste. Li Fraine passt de bal in één keer door. Caprioli is nu in balbezit. Caprioli schiet op doel. Scardino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FcSteaua2 - Ancona 1:0

41e minuut.
Ganzetti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cecchetti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Li Fraine bereikt de bal nog maar net als eerste. Li Fraine schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Chilò speelt de bal door. Taralli rent richting de bal. De Marinis verovert de bal door een tackle van achteren. Chilò rent richting de bal. Chilò schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FcSteaua2 42%, Ancona 58%.
FcSteaua2 - Ancona 1:0

48e minuut.
Chilò is nu in balbezit. Notarangelo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bagnacci. Bagnacci krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Bevilacqua geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arsalane zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cecchetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Cecchetti geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Caprioli rent richting de bal. Caprioli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Cecchetti passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Li Fraine de bal. Li Fraine probeert naar een medespeler te passen. Mannoni is nu in balbezit. Mannoni haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
De Marinis geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Taralli de bal onder controle te krijgen. Bagnacci bereikt de bal nog maar net als eerste. Chilò onderschept slim de pass. Chilò draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Caprioli is nu in balbezit. Caprioli geeft de bal voor. Chilò probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Li Fraine rent richting de bal. Li Fraine schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FcSteaua2 41%, Ancona 59%.
FcSteaua2 - Ancona 1:0