Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
magnafighi Never on Top
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.4 gemiddelde waardering 17.7
waardeloos Schieten zwak
hopeloos Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


5e minuut.
Aquati passt de bal met de wreef. Femia speelt de bal door. Piccaluga is nu in balbezit. Caretta verovert de bal door een tackle van achteren. Caretta draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Milazzo rent richting de bal. Milazzo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Brunetta geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Spada zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Caocci bereikt de bal nog maar net als eerste. Caocci draait met de bal, schiet en ... Zazzaro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Femia geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Melchiorri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Caretta bereikt de bal nog maar net als eerste. Caretta geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Daar is Micali, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Micali met een sublieme pass. Piccaluga rent richting de bal. Milazzo onderschept slim de pass. Milazzo schiet op doel. Frigo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Dragonetti is nu in balbezit. Dragonetti probeert naar een medespeler te passen. Tabarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Omodei verovert de bal door een tackle van achteren. Omodei geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: magnafighi 57%, Never on Top 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
magnafighi - Never on Top 0:0

58e minuut.
Zanelotti met een sublieme pass. Aquati is nu in balbezit. Aquati passt de bal in één keer door. Moscat is nu in balbezit. Moscat schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
magnafighi - Never on Top 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: magnafighi 42%, Never on Top 58%.
magnafighi - Never on Top 0:1