Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Never on Top magnafighi
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 14
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


18e minuut.
Ostagoli rent richting de bal. Klungelig pakt Moscat de bal. Ricchitelli verovert de bal door een tackle van achteren. Ostagoli onderschept slim de pass. Ostagoli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Dragonetti geeft een hoge lob. Femia kopt de bal weg. Agus rent richting de bal. Moscat verovert de bal door een tackle van achteren. Moscat schiet op doel. Zazzaro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Barbiere speelt de bal door. Caretta bereikt de bal nog maar net als eerste. Aquati schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Aquati krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Never on Top 46%, magnafighi 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Never on Top - magnafighi 0:0

69e minuut.
Zanelotti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ostagoli is nu in balbezit. Ostagoli geeft de bal voor. Daar is Spada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spada geeft een lange en hoge pass. Zazzaro bokst de bal weg. Moscat is nu in balbezit. Moscat haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Never on Top - magnafighi 1:0

75e minuut.
Daar is Dragonetti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Zanelotti zijn tegenspeler op de grond. Dragonetti is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dragonetti zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Milazzo heeft problemen om de bal te vangen. Milazzo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Caretta is nu in balbezit. Caretta passt de bal zonder na te denken. Milazzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Milazzo schiet op doel. Frigo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Never on Top - magnafighi 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Never on Top 64%, magnafighi 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Never on Top - magnafighi 1:1