Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Juventus Targoviste Ancona
343 attak Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
26% Spel op eigen helft 74%
32 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
39.1 gemiddelde waardering 15.3
solide Schieten slecht
redelijk Passen waardeloos
zwak Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Profiş is nu in balbezit. Kopernikus speelt de bal door. Sermak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sermak geeft de bal voor. Robles krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

7e minuut.
Kopernikus onderschept slim de pass. Kopernikus geeft een hoge lob. Colella heeft problemen om de bal te vangen. Sermak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sermak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Doeltrap. Scardino met een harde bal richting middenveld. Daar is Teodosiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chitic rent richting de bal. Chitic haalt uit met een fantastische trap. Scardino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sermak is nu in balbezit. Sermak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Targoviste - Ancona 1:0

12e minuut.
Kopernikus is nu in balbezit. Kopernikus geeft een hoge lob. Robles kopt de bal weg. Chitic rent richting de bal. Chitic schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Sermak verovert de bal door een tackle van achteren. Sermak passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Chitic de bal. Chitic schiet op doel. Colella probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Matyasik zal de hoekschop nemen. Sermak is nu in balbezit. Sermak schiet op doel. Chitic probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Chilò is nu in balbezit. Chilò draait met de bal, schiet en ... Teodosiu heeft problemen om de bal te vangen. Notarangelo rent richting de bal. Notarangelo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Marzolini met de inworp. Chilò rent richting de bal. Chilò draait met de bal, schiet en ... Daar is Indiano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Na een snelle pass probeert Chitic de bal onder controle te krijgen. Teodosiu rent richting de bal. Teodosiu met een sublieme pass. Sermak is nu in balbezit. Sermak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Manini kan de bal niet met de borst controleren. Sermak rent richting de bal. Teodosiu probeert naar een medespeler te passen. Chitic bereikt de bal nog maar net als eerste. Chitic haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Targoviste - Ancona 2:0

44e minuut.
Teodosiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodosiu met een sublieme pass. Matyasik met een sublieme pass. Robles bereikt de bal nog maar net als eerste. Robles draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Targoviste - Ancona 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus Targoviste 29%, Ancona 71%.
Juventus Targoviste - Ancona 3:0

47e minuut.
Colella geeft de bal voor. Profiş rent richting de bal. Profiş passt de bal in één keer door. Chitic bereikt de bal nog maar net als eerste. Chitic draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Targoviste - Ancona 4:0

49e minuut.
Ganzetti heeft problemen om de bal te vangen. Sermak rent richting de bal. Sermak passt de bal met de wreef. Chitic rent richting de bal. Chitic schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Targoviste - Ancona 5:0

53e minuut.
Kopernikus rent richting de bal. Kopernikus passt de bal zonder na te denken. Robles rent richting de bal. Chitic is nu in balbezit. Chitic schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Robles is nu in balbezit. Robles speelt de bal door. Chitic is nu in balbezit. Chitic draait met de bal, schiet en ... Scardino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Targoviste - Ancona 6:0

61e minuut.
Notarangelo met een sublieme pass. Klungelig pakt Chilò de bal. Manini rent richting de bal. Chitic is nu in balbezit. Chitic haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Teodosiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Robles probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bevilacqua de bal. Chitic rent richting de bal. Chitic schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Targoviste - Ancona 7:0

75e minuut.
Robles bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodosiu geeft de bal voor. Klungelig pakt Colella de bal. Chitic is nu in balbezit. Chitic haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Targoviste - Ancona 8:0

77e minuut.
Matyasik met een sublieme pass. Daar is De Marinis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teodosiu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Chitic, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chitic schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Matyasik met een sublieme pass. Sermak is nu in balbezit. Sermak speelt de bal door. Chitic is nu in balbezit. Chitic schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Targoviste - Ancona 9:0

81e minuut.
Bevilacqua geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Matyasik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Robles rent richting de bal. Robles schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Sermak is nu in balbezit. Chitic rent richting de bal. Sermak bereikt de bal nog maar net als eerste. Chitic bereikt de bal nog maar net als eerste. Chitic draait met de bal, schiet en ... Paal! Daar is Bevilacqua, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Robles bereikt de bal nog maar net als eerste. Robles draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Targoviste - Ancona 10:0

87e minuut.
Sermak is nu in balbezit. Teodosiu probeert naar een medespeler te passen. Robles bereikt de bal nog maar net als eerste. Robles schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Targoviste - Ancona 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus Targoviste 24%, Ancona 76%.
Juventus Targoviste - Ancona 11:0