Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ancona Juventus Targoviste
Normal Tactiek 343 attak
37% Balbezit 63%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 31
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
14.8 gemiddelde waardering 40
poor Schieten solid
unsatisfactory Passen adequate
hopeless Verdedigen weak


4e minuut.
Robles is nu in balbezit. Chitic is nu in balbezit. Chitic passt de bal met de wreef. Robles is nu in balbezit. Robles haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Scardino trapt de bal weg. Kopernikus kopt de bal weg. Ganzetti heeft problemen om de bal te vangen. Chitic bereikt de bal nog maar net als eerste. Chitic draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Kopernikus met een sublieme pass. Daar is Matyasik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matyasik probeert naar een medespeler te passen. Chitic rent richting de bal. Chitic draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Ancona - Juventus Targoviste 0:1

12e minuut.
Bevilacqua geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Matyasik met een snelle inworp. Robles rent richting de bal. Robles geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Kopernikus passt de bal met de wreef. Sermak rent richting de bal. Sermak schiet op doel. Scardino werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Bevilacqua probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ancona - Juventus Targoviste 0:2

27e minuut.
Scandurra bereikt de bal nog maar net als eerste. Robles verovert de bal door een tackle van achteren. Robles geeft een hoge lob. Chitic krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Ancona - Juventus Targoviste 0:3

30e minuut.
Ganzetti geeft een hoge lob. Profiş rent richting de bal. Profiş speelt de bal door. Sermak rent richting de bal. Sermak draait met de bal, schiet en ... Paal!

31e minuut.
Ganzetti verovert de bal door een tackle van achteren. Ganzetti met een sublieme pass. Manini bereikt de bal nog maar net als eerste. Chitic verovert de bal door een tackle van achteren. Chitic haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Kopernikus is nu in balbezit. Kopernikus geeft de bal voor. Daar is Colella, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chitic is nu in balbezit. Chitic draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Robles bereikt de bal nog maar net als eerste. Matyasik bereikt de bal nog maar net als eerste. Matyasik passt de bal in één keer door. Robles rent richting de bal. Robles schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Ancona - Juventus Targoviste 0:4

37e minuut.
Manini bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodosiu onderschept slim de pass. Teodosiu met een sublieme pass. Chitic bereikt de bal nog maar net als eerste. Chitic draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ancona - Juventus Targoviste 0:5

44e minuut.
Scandurra rent richting de bal. Robles verovert de bal door een tackle van achteren. Robles geeft de bal voor. Chitic is nu in balbezit. Chitic draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ancona 88%, Juventus Targoviste 12%.
Ancona - Juventus Targoviste 0:5

46e minuut.
Wybraniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Wybraniec speelt de bal door. Profiş speelt de bal door. Chitic bereikt de bal nog maar net als eerste. Chitic schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Teodosiu passt de bal met de wreef. Chitic rent richting de bal. Chitic passt de bal zonder na te denken. Sermak is nu in balbezit. Sermak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Robles raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gornakov komt het veld opgelopen. Matyasik met de inworp. Gornakov is nu in balbezit. Gornakov geeft de bal voor. Sermak maakt een snoekduik en kopt de bal. Scardino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Matyasik probeert naar een medespeler te passen. Hrepić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrepić geeft de bal voor. Gornakov rent richting de bal. Gornakov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Chitic rent richting de bal. Bevilacqua onderschept slim de pass. Gornakov verovert de bal door een tackle van achteren. Gornakov heeft problemen om de bal te vangen. Gornakov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Chitic bereikt de bal nog maar net als eerste. Chitic passt de bal met de wreef. Sermak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sermak draait met de bal, schiet en ... Scardino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ancona - Juventus Targoviste 0:6

71e minuut.
Hrepić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hrepić geeft een hoge lob. Matyasik probeert de bal met de borst te controleren. Gornakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gornakov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ancona - Juventus Targoviste 0:7

77e minuut.
Ganzetti geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kopernikus met de inworp. Daar is Teodosiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teodosiu geeft een hoge lob. Scardino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Bevilacqua, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ancona - Juventus Targoviste 0:8

81e minuut.
Scandurra is nu in balbezit. Gornakov onderschept slim de pass. Matyasik is nu in balbezit. Matyasik geeft een hoge lob. Daar is Colella, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scardino bokst de bal weg. Chitic bereikt de bal nog maar net als eerste. Chitic haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ancona - Juventus Targoviste 0:9

83e minuut.
Teodosiu heeft problemen om de bal te vangen. Teodosiu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Chitic de bal. Chitic schiet op doel. Scardino maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Ancona - Juventus Targoviste 0:10

85e minuut.
Chilò rent richting de bal. Matyasik verovert de bal door een tackle van achteren. Matyasik met een sublieme pass. Chitic rent richting de bal. Chitic haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Matyasik heeft problemen om de bal te vangen. Matyasik geeft een hoge lob. Chitic is nu in balbezit. Chitic haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ancona - Juventus Targoviste 0:11

88e minuut.
Chilò is nu in balbezit. Chilò passt de bal met de wreef. De Marinis bereikt de bal nog maar net als eerste. Gornakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gornakov schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ancona 81%, Juventus Targoviste 19%.
Ancona - Juventus Targoviste 0:11