Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Perfect Army magnafighi
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
55% Spel op eigen helft 45%
3 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 14.1
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


15e minuut.
Agus met een sublieme pass. Milazzo rent richting de bal. Savioni onderschept slim de pass. Caretta verovert de bal door een tackle van achteren. Caretta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Dragonetti geeft een hoge lob. Agus is nu in balbezit. Ventre tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ventre krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Ricchitelli raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Virgola komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Perfect Army 55%, magnafighi 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
The Perfect Army - magnafighi 0:0

49e minuut.
Virgola bereikt de bal nog maar net als eerste. Seggio onderschept slim de pass. Agus tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Seggio is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Savioni zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Gasparini is nu in balbezit. Gasparini met een sublieme pass. Agus probeert naar een medespeler te passen. Milazzo is nu in balbezit. Milazzo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Agus passt de bal zonder na te denken. Mellino is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Caretta. Caretta krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Klungelig pakt Ventre de bal. Giacomazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Catanzaro maakt een afschuwelijke overtreding. Catanzaro is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Perfect Army 56%, magnafighi 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
The Perfect Army - magnafighi 0:0