Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
magnafighi The Perfect Army
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
46% Spel op eigen helft 54%
3 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.8 gemiddelde waardering 16.5
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Seggio geeft een hoge lob. Gasparini heeft problemen om de bal te vangen. Ventre bereikt de bal nog maar net als eerste. Catanzaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Catanzaro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
magnafighi - The Perfect Army 0:1

17e minuut.
Ventre rent richting de bal. Ventre passt de bal met de wreef. Catanzaro rent richting de bal. Catanzaro schiet op doel. Bratus probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
magnafighi - The Perfect Army 0:2

40e minuut.
Giacomazzi heeft problemen om de bal te vangen. Agus rent richting de bal. Ventre onderschept slim de pass. Catanzaro is nu in balbezit. Catanzaro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: magnafighi 50%, The Perfect Army 50%.
magnafighi - The Perfect Army 0:2

54e minuut.
Savioni rent richting de bal. Savioni geeft de bal voor. Inworp. Ricchitelli met de inworp. Melchiorri geeft een lange en hoge pass. Maestrelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Ventre bereikt de bal nog maar net als eerste. Ventre passt de bal met de wreef. Catanzaro rent richting de bal. Catanzaro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
magnafighi - The Perfect Army 0:3

64e minuut.
Catanzaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Agus onderschept slim de pass. Agus passt de bal in één keer door. Ventre is nu in balbezit. Ventre haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
magnafighi - The Perfect Army 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: magnafighi 41%, The Perfect Army 59%.
magnafighi - The Perfect Army 0:4