Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
juventussss Never on Top
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
14.9 gemiddelde waardering 17.9
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen hopeless


21e minuut.
Micali geeft een lange en hoge pass. Bonitatibus kopt de bal weg. Piccaluga heeft problemen om de bal te vangen. Rattini bereikt de bal nog maar net als eerste. Rattini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Vernassa passt de bal zonder na te denken. Barbiere rent richting de bal. Barbiere geeft een lange en hoge pass. Moscat rent richting de bal. Moscat draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
juventussss - Never on Top 0:1

32e minuut.
Caocci is nu in balbezit. Caocci probeert naar een medespeler te passen. Capperucci is nu in balbezit. Moscat verovert de bal door een tackle van achteren. Moscat haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Micali onderschept slim de pass. Lattenzio rent richting de bal. Micali tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Micali krijgt een gele kaart. Lattenzio is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lattenzio zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rattini rent richting de bal. Rattini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Femia is nu in balbezit. Femia passt de bal met de wreef. Bonitatibus heeft problemen om de bal te vangen. Moscat is nu in balbezit. Moscat haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: juventussss 57%, Never on Top 43%.
juventussss - Never on Top 0:1

56e minuut.
Vernassa passt de bal in één keer door. Micali bereikt de bal nog maar net als eerste. Rattini tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Micali wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Micali kan niet meer verder spelen. Artino komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Klungelig pakt Benivento de bal. Benivento geeft een lange en hoge pass. Bonitatibus bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonitatibus geeft een hoge lob. Rattini maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
juventussss - Never on Top 1:1

73e minuut.
Caocci bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonitatibus is nu in balbezit. Caocci begaat een overtreding. Caocci krijgt een gele kaart. Bonitatibus is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bonitatibus zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Rattini de bal. Vernassa rent richting de bal. Vernassa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Vernassa verovert de bal door een tackle van achteren. Vernassa geeft een hoge lob. Rattini is nu in balbezit. Rattini haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Barbiere de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Benivento neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: juventussss 40%, Never on Top 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
juventussss - Never on Top 1:1