Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AZZURRA F.C.V Never on Top
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 18.1
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


5e minuut.
Santonastaso rent richting de bal. Mollaschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mollaschi passt de bal in één keer door. Coppadoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Coppadoro draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Odasso bereikt de bal nog maar net als eerste. Odasso met een sublieme pass. Natalino is nu in balbezit. Moscat verovert de bal door een tackle van achteren. Moscat schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Baracchi verovert de bal door een tackle van achteren. Odasso rent richting de bal. Caocci maakt een afschuwelijke overtreding. Caocci krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Aquati passt de bal met de wreef. Spada is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Baracchi. Baracchi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AZZURRA F.C.V 62%, Never on Top 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AZZURRA F.C.V - Never on Top 0:0

48e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tabarelli met een snelle inworp. Aquati met een sublieme pass. Moscat heeft problemen om de bal te vangen. Moscat schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Caocci is nu in balbezit. Caocci passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Natalino de bal. Moscat rent richting de bal. Moscat draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AZZURRA F.C.V - Never on Top 0:1

61e minuut.
Mollaschi is nu in balbezit. Coppadoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Femia rent richting de bal. Coppadoro onderschept slim de pass. Coppadoro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AZZURRA F.C.V - Never on Top 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AZZURRA F.C.V 56%, Never on Top 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AZZURRA F.C.V - Never on Top 1:1