Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ancona The Perfect Army
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
15 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.6 gemiddelde waardering 15.4
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Chilò draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Savioni de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Paternostro neemt de hoekschop. Argerio kopt de bal weg. Maestrelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Manini verovert de bal door een tackle van achteren. Chilò bereikt de bal nog maar net als eerste. Chilò speelt de bal door. Notarangelo rent richting de bal. Notarangelo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Naggia draait met de bal, schiet en ... Gasparini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bevilacqua legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gasparini is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ventre neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Ancona - The Perfect Army 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ancona 45%, The Perfect Army 55%.
Ancona - The Perfect Army 0:1

60e minuut.
Naggia geeft de bal voor. Gasparini is nu in balbezit. Gasparini geeft een lange en hoge pass. Daar is Savioni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Savioni haalt uit met een fantastische trap. Scardino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Savioni rent richting de bal. Manini onderschept slim de pass. Manini passt de bal zonder na te denken. Chilò is nu in balbezit. Chilò haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Scardino niet meer kan verder spelen. Fiumefreddo komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Scandurra verovert de bal door een tackle van achteren. Scandurra geeft een hoge lob. Mellino is nu in balbezit. Chilò verovert de bal door een tackle van achteren. Chilò haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Ganzetti geeft een lange en hoge pass. Rendini is nu in balbezit. Rendini met een sublieme pass. Chilò is nu in balbezit. Chilò haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
De Marinis bereikt de bal nog maar net als eerste. Naggia is nu in balbezit. De Marinis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. De Marinis krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Manini passt de bal in één keer door. Paternostro is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cruccu. Cruccu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ancona 46%, The Perfect Army 54%.
Ancona - The Perfect Army 0:1