Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Perfect Army Ancona
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
2 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 15.8
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen hopeloos


4e minuut.
De Marinis bereikt de bal nog maar net als eerste. De Marinis speelt de bal door. Mellino bereikt de bal nog maar net als eerste. Chilò verovert de bal door een tackle van achteren. Chilò draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
The Perfect Army - Ancona 0:1

8e minuut.
Marzolini verovert de bal door een tackle van achteren. Marzolini met een sublieme pass. Savioni rent richting de bal. Chilò onderschept slim de pass. Chilò haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Seggio met een sublieme pass. Chilò is nu in balbezit. Chilò passt de bal in één keer door. Notarangelo is nu in balbezit. Notarangelo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Paternostro rent richting de bal. Paternostro probeert naar een medespeler te passen. Notarangelo is nu in balbezit. Notarangelo haalt uit met een fantastische trap. Maestrelli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Perfect Army - Ancona 0:2

19e minuut.
Gasparini passt de bal met de wreef. Chilò is nu in balbezit. Rendini is nu in balbezit. Chilò verovert de bal door een tackle van achteren. Chilò passt de bal met de wreef. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Maestrelli speelt de bal door. Manini kopt de bal weg. Klungelig pakt Rendini de bal. Chilò onderschept slim de pass. Chilò schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Perfect Army - Ancona 0:3

45e minuut.
Mellino geeft een hoge lob. Inworp. Marzolini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chilò bereikt de bal nog maar net als eerste. Chilò schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Notarangelo is nu in balbezit. Notarangelo draait met de bal, schiet en ... Maestrelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Perfect Army - Ancona 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Perfect Army 67%, Ancona 33%.
The Perfect Army - Ancona 0:4

53e minuut.
Ventre geeft een lange en hoge pass. Ganzetti rent richting de bal. Ganzetti geeft een lange en hoge pass. Savioni is nu in balbezit. Savioni geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
The Perfect Army - Ancona 1:4

81e minuut.
Gasparini kopt de bal weg. Manini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Savioni met een sublieme pass. Catanzaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Catanzaro schiet op doel. Scardino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Perfect Army 33%, Ancona 67%.
The Perfect Army - Ancona 1:4