Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Juventus Targoviste magnafighi
343 attak Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
20% Spel op eigen helft 80%
29 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
35.1 gemiddelde waardering 13.7
solide Schieten slecht
redelijk Passen hopeloos
zwak Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Teodosiu verovert de bal door een tackle van achteren. Teodosiu met een sublieme pass. Chitic heeft problemen om de bal te vangen. Chitic haalt uit met een fantastische trap. Zazzaro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Targoviste - magnafighi 1:0

8e minuut.
Giacomazzi is nu in balbezit. Robles onderschept slim de pass. Robles probeert naar een medespeler te passen. Chitic is nu in balbezit. Chitic draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Teodosiu speelt de bal door. Bratus rent richting de bal. Robles bereikt de bal nog maar net als eerste. Robles draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zazzaro met een harde bal richting middenveld. Ricchitelli kopt de bal weg. Chitic rent richting de bal. Chitic haalt uit met een fantastische trap. Zazzaro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Agus is nu in balbezit. Kopernikus is nu in balbezit. Kopernikus met een sublieme pass. Chitic rent richting de bal. Chitic draait met de bal, schiet en ... Zazzaro bokst de bal weg. Zazzaro probeert naar een medespeler te passen. Profiş kopt de bal weg. Daar is Robles, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Robles haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Robles passt de bal zonder na te denken. Matyasik rent richting de bal. Dragonetti probeert naar een medespeler te passen. Teodosiu geeft een lange en hoge pass. Chitic springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Daar is Chitic, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giacomazzi rent richting de bal. Chitic verovert de bal door een tackle van achteren. Robles rent richting de bal. Robles haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus Targoviste 26%, magnafighi 74%.
Juventus Targoviste - magnafighi 1:0

47e minuut.
Giacomazzi rent richting de bal. Teodosiu is nu in balbezit. Teodosiu passt de bal zonder na te denken. Sermak heeft problemen om de bal te vangen. Sermak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Ricchitelli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Teodosiu kan de bal niet met de borst controleren. Teodosiu geeft een lange en hoge pass. Chitic is nu in balbezit. Chitic schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Kopernikus rent richting de bal. Kopernikus probeert naar een medespeler te passen. Chitic bereikt de bal nog maar net als eerste. Chitic schiet op doel. Bratus probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Teodosiu probeert naar een medespeler te passen. Giacomazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Giacomazzi geeft de bal voor. Chitic is nu in balbezit. Chitic haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Klungelig pakt Melchiorri de bal. Kopernikus is nu in balbezit. Kopernikus geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Chitic de bal. Chitic schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Doeltrap. Zazzaro trapt de bal weg. Teodosiu kopt de bal weg. Daar is Chitic, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chitic schiet op doel. Zazzaro bokst de bal weg.

61e minuut.
Milazzo onderschept slim de pass. Profiş onderschept slim de pass. Profiş geeft een lange en hoge pass. Sermak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sermak geeft een lange en hoge pass. Zazzaro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kopernikus geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De bal vliegt tegen de lat. Chitic rent richting de bal. Chitic draait met de bal, schiet en ... Paal!

65e minuut.
Daar is Matyasik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dragonetti speelt de bal door. Matyasik probeert naar een medespeler te passen. Sermak is nu in balbezit. Sermak haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Dragonetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragonetti passt de bal zonder na te denken. Omodei bereikt de bal nog maar net als eerste. Matyasik verovert de bal door een tackle van achteren. Matyasik geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Targoviste - magnafighi 2:0

76e minuut.
Kopernikus geeft een hoge lob. Daar is Dragonetti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Robles bereikt de bal nog maar net als eerste. Chitic is nu in balbezit. Chitic schiet op doel. Zazzaro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Robles is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Caretta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Teodosiu rent richting de bal. Teodosiu passt de bal zonder na te denken. Chitic rent richting de bal. Chitic haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Bratus geeft een lange en hoge pass. Profiş kopt de bal weg. Daar is Agus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sermak is nu in balbezit. Sermak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Giacomazzi is nu in balbezit. Giacomazzi geeft een hoge lob. Kopernikus kopt de bal weg. Sermak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sermak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Matyasik rent richting de bal. Matyasik speelt de bal door. Robles rent richting de bal. Teodosiu rent richting de bal. Teodosiu geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus Targoviste 14%, magnafighi 86%.
Juventus Targoviste - magnafighi 2:0