Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Juventus Targoviste juventussss
343 attak Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
23% Spel op eigen helft 77%
35 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
34.3 gemiddelde waardering 16.1
solid Schieten poor
average Passen poor
average Verdedigen poor


2e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gornakov zal de hoekschop nemen. Matyasik is nu in balbezit. Matyasik passt de bal met de wreef. Daar is Silvaggio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Targoviste - juventussss 1:0

4e minuut.
Na een snelle pass probeert Chitic de bal onder controle te krijgen. Sermak is nu in balbezit. Chitic bereikt de bal nog maar net als eerste. Sermak rent richting de bal. Sermak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Gornakov kopt de bal weg. Robles kan de bal niet met de borst controleren. Bonitatibus schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bonitatibus krijgt een gele kaart. Robles is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Profiş zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Chitic heeft problemen om de bal te vangen. Chitic haalt uit met een fantastische trap. Boscarello probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Gornakov neemt de hoekschop. Rizzuto kopt de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Matyasik neemt de hoekschop. Chitic maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Gornakov rent richting de bal. Benivento bereikt de bal nog maar net als eerste. Gornakov maakt een afschuwelijke overtreding. Gornakov krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Daar is Robles, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Robles passt de bal in één keer door. Chitic is nu in balbezit. Robles rent richting de bal. Robles haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Boscarello trapt de bal weg van het doel. Kopernikus kopt de bal weg. Chitic rent richting de bal. Chitic haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Bonitatibus is nu in balbezit. Robles verovert de bal door een tackle van achteren. Bonitatibus maakt een afschuwelijke overtreding. Bonitatibus krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Robles is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Robles wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Targoviste - juventussss 2:0

15e minuut.
Kopernikus onderschept slim de pass. Kopernikus probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Robles de bal. Chitic is nu in balbezit. Chitic draait met de bal, schiet en ... Boscarello kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Silvaggio bereikt de bal nog maar net als eerste. Silvaggio geeft de bal voor. Kopernikus met een sublieme pass. Chitic is nu in balbezit. Chitic haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Silvaggio rent richting de bal. Chitic verovert de bal door een tackle van achteren. Sermak is nu in balbezit. Capperucci rent richting de bal. Capperucci geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Profiş probeert naar een medespeler te passen. Robles rent richting de bal. Robles probeert naar een medespeler te passen. Chitic is nu in balbezit. Chitic schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Targoviste - juventussss 3:0

23e minuut.
Sermak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sermak geeft een lange en hoge pass. Chitic kan de bal niet met de borst controleren. Chitic haalt uit met een fantastische trap. Boscarello probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Targoviste - juventussss 4:0

30e minuut.
Capperucci rent richting de bal. Robles onderschept slim de pass. Robles probeert naar een medespeler te passen. Sermak is nu in balbezit. Sermak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Gornakov kopt de bal weg. Lattenzio met een sublieme pass. Robles is nu in balbezit. Chitic bereikt de bal nog maar net als eerste. Chitic schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Klungelig pakt Chitic de bal. Robles rent richting de bal. Chitic heeft problemen om de bal te vangen. Robles bereikt de bal nog maar net als eerste. Robles schiet op doel. Boscarello probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus Targoviste 27%, juventussss 73%.
Juventus Targoviste - juventussss 4:0

46e minuut.
Rattini probeert naar een medespeler te passen. Rizzuto bereikt de bal nog maar net als eerste. Rizzuto speelt de bal door. Chitic bereikt de bal nog maar net als eerste. Chitic draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

46e minuut.
Boscarello met een harde bal richting middenveld. Kopernikus bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopernikus probeert naar een medespeler te passen. Chitic rent richting de bal. Chitic draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Kopernikus speelt de bal door. Daar is Sermak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chitic bereikt de bal nog maar net als eerste. Sermak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sermak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Chitic is nu in balbezit. Robles is nu in balbezit. Met opzet legt Rizzuto zijn tegenspeler op de grond. Rizzuto krijgt een gele kaart. Robles raakt geblesseerd tijdens het duel. Kopernikus met een snel genomen vrije trap. Silvaggio kopt de bal weg. Robles rent richting de bal. Robles draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Robles is nu in balbezit. Robles geeft een hoge lob. Sermak bereikt de bal nog maar net als eerste. Chitic bereikt de bal nog maar net als eerste. Chitic draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Targoviste - juventussss 5:0

65e minuut.
Kopernikus bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopernikus passt de bal zonder na te denken. Gornakov is nu in balbezit. Gornakov geeft een lange en hoge pass. Chitic bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gornakov zal de hoekschop nemen. Robles is nu in balbezit. Robles schiet op doel. Boscarello verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Silvaggio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chitic rent richting de bal. Chitic draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Targoviste - juventussss 6:0

68e minuut.
Sermak rent richting de bal. Chitic heeft problemen om de bal te vangen. Sermak rent richting de bal. Chitic is nu in balbezit. Chitic draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Hrepić kopt de bal weg. Chitic is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Capperucci. Chitic is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kopernikus wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Gornakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gornakov met een sublieme pass. Kopernikus probeert naar een medespeler te passen. Chitic is nu in balbezit. Chitic schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Lattenzio bereikt de bal nog maar net als eerste. Gornakov onderschept slim de pass. Kopernikus met een sublieme pass. Robles rent richting de bal. Robles schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Rizzuto kopt de bal weg. Silvaggio probeert de bal aan de voet te houden. Chitic bereikt de bal nog maar net als eerste. Sermak is nu in balbezit. Sermak haalt uit met een fantastische trap. Boscarello bokst de bal weg.

81e minuut.
Kopernikus speelt de bal door. Chitic rent richting de bal. Chitic passt de bal zonder na te denken. Kopernikus bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopernikus schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Chitic is nu in balbezit. Sermak is nu in balbezit. Chitic bereikt de bal nog maar net als eerste. Chitic haalt uit met een fantastische trap. Boscarello werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Targoviste - juventussss 7:0

84e minuut.
Robles is nu in balbezit. Robles passt de bal zonder na te denken. Sermak rent richting de bal. Chitic bereikt de bal nog maar net als eerste. Chitic schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Profiş rent richting de bal. Profiş passt de bal in één keer door. Chitic rent richting de bal. Robles rent richting de bal. Robles haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Profiş passt de bal zonder na te denken. Matyasik rent richting de bal. Matyasik probeert naar een medespeler te passen. Chitic rent richting de bal. Chitic haalt uit met een fantastische trap. Boscarello probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Targoviste - juventussss 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus Targoviste 20%, juventussss 80%.
Juventus Targoviste - juventussss 8:0