Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
juventussss Juventus Targoviste
Normal Tactiek 343 attak
39% Balbezit 61%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 26
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 33.3
poor Schieten solid
poor Passen average
poor Verdedigen poor


13e minuut.
Chitic is nu in balbezit. Daar is Chitic, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chitic passt de bal met de wreef. Sermak is nu in balbezit. Sermak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
juventussss - Juventus Targoviste 0:1

18e minuut.
Robles bereikt de bal nog maar net als eerste. Robles passt de bal in één keer door. Chitic is nu in balbezit. Chitic draait met de bal, schiet en ... Boscarello probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
juventussss - Juventus Targoviste 0:2

21e minuut.
Teodosiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodosiu probeert naar een medespeler te passen. Sermak rent richting de bal. Chitic is nu in balbezit. Chitic haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Teodosiu speelt de bal door. Daar is Robles, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Robles passt de bal zonder na te denken. Chitic rent richting de bal. Chitic draait met de bal, schiet en ... Boscarello bokst de bal weg. Sermak rent richting de bal. Sermak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
juventussss - Juventus Targoviste 0:3

28e minuut.
Kopernikus verovert de bal door een tackle van achteren. Kopernikus passt de bal met de wreef. Teodosiu is nu in balbezit. Teodosiu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Capperucci de bal. Paal!

30e minuut.
Mondolfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodosiu onderschept slim de pass. Teodosiu geeft de bal voor. Chitic bereikt de bal nog maar net als eerste. Chitic draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Matyasik met een sublieme pass. Teodosiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodosiu met een sublieme pass. Chitic is nu in balbezit. Chitic draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
De Marchese geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kopernikus zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sermak is nu in balbezit. Sermak geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Vernassa is nu in balbezit. Teodosiu onderschept slim de pass. Teodosiu geeft een hoge lob. Chitic heeft problemen om de bal te vangen. Chitic draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: juventussss 77%, Juventus Targoviste 23%.
juventussss - Juventus Targoviste 0:3

48e minuut.
Teodosiu passt de bal met de wreef. Matyasik rent richting de bal. Matyasik passt de bal in één keer door. Chitic bereikt de bal nog maar net als eerste. Chitic haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Daar is Teodosiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teodosiu probeert naar een medespeler te passen. Sermak rent richting de bal. Chitic is nu in balbezit. Chitic draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
juventussss - Juventus Targoviste 0:4

61e minuut.
Inworp. Matyasik met een snelle inworp. Teodosiu met een sublieme pass. Chitic is nu in balbezit. Chitic schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
juventussss - Juventus Targoviste 0:5

71e minuut.
Silvaggio is nu in balbezit. Chitic verovert de bal door een tackle van achteren. Chitic passt de bal zonder na te denken. Robles bereikt de bal nog maar net als eerste. Robles schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Teodosiu is nu in balbezit. Teodosiu passt de bal zonder na te denken. Chitic is nu in balbezit. Sermak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sermak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Profiş verovert de bal door een tackle van achteren. Profiş passt de bal zonder na te denken. Teodosiu probeert de bal aan de voet te houden. Chitic rent richting de bal. Chitic schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
juventussss - Juventus Targoviste 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: juventussss 70%, Juventus Targoviste 30%.
juventussss - Juventus Targoviste 0:6