Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PRAISRL jokned
541 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
42% Spel op eigen helft 58%
8 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 19.7
poor Schieten average
hopeless Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


27e minuut.
Migliorini kan de bal niet met de borst controleren. Migliorini geeft de bal voor. Klungelig pakt De Mundo de bal. Papenfuß bereikt de bal nog maar net als eerste. Papenfuß haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Polledri is nu in balbezit. Polledri geeft een lange en hoge pass. Seregni probeert de bal aan de voet te houden. Papenfuß bereikt de bal nog maar net als eerste. Papenfuß schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Klungelig pakt Sepi de bal. Migliorini is nu in balbezit. Migliorini passt de bal in één keer door. Papenfuß is nu in balbezit. Papenfuß schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PRAISRL 41%, jokned 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
PRAISRL - jokned 0:0

59e minuut.
Saresani bereikt de bal nog maar net als eerste. Abatangelo onderschept slim de pass. Abatangelo speelt de bal door. Papenfuß is nu in balbezit. Papenfuß schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PRAISRL - jokned 1:0

65e minuut.
Abatangelo geeft een lange en hoge pass. Inworp. Cos met een snelle inworp. Bellistracci is nu in balbezit. Bellistracci schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Galotta passt de bal zonder na te denken. Papenfuß is nu in balbezit. Seregni schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Seregni krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PRAISRL 43%, jokned 57%.
PRAISRL - jokned 1:0