Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
pol Vescovana juvedonori
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
14 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 17.3
poor Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Cinti trapt de bal weg. Somaschini kopt de bal weg. Klungelig pakt Roffi de bal. Serallegri is nu in balbezit. Serallegri schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Ravezzani passt de bal zonder na te denken. Cerzoso rent richting de bal. Cerzoso schiet op doel. Tirone probeert de bal aan de voet te houden. Cinti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
pol Vescovana - juvedonori 0:1

12e minuut.
Alinari geeft de bal voor. Inworp. Bobbiesi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lio bereikt de bal nog maar net als eerste. Lio geeft een hoge lob. Montagno kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Cerzoso passt de bal in één keer door. Chiappino is nu in balbezit. Chiappino speelt de bal door. Cerzoso is nu in balbezit. Cerzoso haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Ongania passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Somaschini de bal. Somaschini met een sublieme pass. Serallegri is nu in balbezit. Serallegri draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Cerzoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Riina legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cerzoso is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vitiello legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Cinti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
pol Vescovana - juvedonori 0:2

39e minuut.
Ravezzani rent richting de bal. Ravezzani geeft een lange en hoge pass. Pinoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerzoso onderschept slim de pass. Cerzoso haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Vitiello raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Foico komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Riina speelt de bal door. Alinari rent richting de bal. Serallegri schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Serallegri moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Serallegri schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pol Vescovana 65%, juvedonori 35%.
pol Vescovana - juvedonori 0:2

48e minuut.
Foico speelt de bal door. Somaschini is nu in balbezit. Pelletto is nu in balbezit. Somaschini onderschept slim de pass. Somaschini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Klungelig pakt Pinoni de bal. Chiappino probeert naar een medespeler te passen. Casellano met een sublieme pass. Somaschini bereikt de bal nog maar net als eerste. Somaschini schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Riina met een sublieme pass. Amantini is nu in balbezit. Amantini geeft een hoge lob. Cerzoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerzoso schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Amantini met een harde bal richting middenveld. Ongania bereikt de bal nog maar net als eerste. Ongania probeert naar een medespeler te passen. Somaschini is nu in balbezit. Somaschini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
pol Vescovana - juvedonori 1:2

88e minuut.
Mirotti rent richting de bal. Mirotti speelt de bal door. Amantini bereikt de bal nog maar net als eerste. Somaschini rent richting de bal. Somaschini haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Montagno probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Casellano met een snelle inworp. Somaschini bereikt de bal nog maar net als eerste. Somaschini schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pol Vescovana 43%, juvedonori 57%.
pol Vescovana - juvedonori 1:2