Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Trafficanti Kelevra United
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
4 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 19
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Paolucci verovert de bal door een tackle van achteren. Baiocco bereikt de bal nog maar net als eerste. Baiocco passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Aniasi de bal. Aniasi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Trafficanti - Kelevra United 0:1

11e minuut.
Ludovico met een sublieme pass. Iuvara rent richting de bal. Mascheroni onderschept slim de pass. Cresti verovert de bal door een tackle van achteren. Cresti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Ludovico verovert de bal door een tackle van achteren. Paolucci onderschept slim de pass. Paolucci passt de bal met de wreef. Balboni is nu in balbezit. Balboni geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Revelant rent richting de bal. Aniasi onderschept slim de pass. Aniasi geeft een lange en hoge pass. Baiocco rent richting de bal. Baiocco schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Trafficanti - Kelevra United 0:2

41e minuut.
Cresti bereikt de bal nog maar net als eerste. Mascheroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Cresti tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cresti krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trafficanti 47%, Kelevra United 53%.
Trafficanti - Kelevra United 0:2

62e minuut.
Baiocco geeft een hoge lob. Aniasi is nu in balbezit. Revelant bereikt de bal nog maar net als eerste. Aniasi verovert de bal door een tackle van achteren. Aniasi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Paolucci geeft de bal voor. Revelant bereikt de bal nog maar net als eerste. Baiocco onderschept slim de pass. Aniasi is nu in balbezit. Aniasi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Nossardi geeft een lange en hoge pass. Inworp. Barusso zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Baiocco bereikt de bal nog maar net als eerste. Baiocco schiet op doel. Pezzoli bokst de bal weg.

73e minuut.
Klungelig pakt Balboni de bal. Inworp. Balboni zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Baiocco rent richting de bal. Baiocco draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Baiocco bereikt de bal nog maar net als eerste. Baiocco passt de bal zonder na te denken. Aniasi rent richting de bal. Aniasi haalt uit met een fantastische trap. Pezzoli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Pezzimenti met een sublieme pass. Revelant heeft problemen om de bal te vangen. Aniasi is nu in balbezit. Baiocco is nu in balbezit. Baiocco schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trafficanti 66%, Kelevra United 34%.
Trafficanti - Kelevra United 0:2