Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C.Internazionale Milano AEGILIUM
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 21.8
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Rossello is nu in balbezit. Dani onderschept slim de pass. Dani speelt de bal door. Taccon rent richting de bal. Taccon draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Dani speelt de bal door. Magistro bereikt de bal nog maar net als eerste. Andideri is nu in balbezit. Taccon rent richting de bal. Taccon schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Greggio onderschept slim de pass. Buono rent richting de bal. Greggio is nu in balbezit. Toffanini verovert de bal door een tackle van achteren. Toffanini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Della Valentina bereikt de bal nog maar net als eerste. Magistro rent richting de bal. Della Valentina rent richting de bal. Magistro verovert de bal door een tackle van achteren. Magistro draait met de bal, schiet en ... Notararigo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Internazionale Milano - AEGILIUM 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.Internazionale Milano 55%, AEGILIUM 45%.
F.C.Internazionale Milano - AEGILIUM 1:0

50e minuut.
Dani is nu in balbezit. Rossello verovert de bal door een tackle van achteren. Rossello met een sublieme pass. Buono rent richting de bal. Buono haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Scarpaio passt de bal in één keer door. Taccon bereikt de bal nog maar net als eerste. Magistro is nu in balbezit. Taccon rent richting de bal. Taccon schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Albergo geeft een hoge lob. Dani kopt de bal weg. Barbari bereikt de bal nog maar net als eerste. Magistro is nu in balbezit. Magistro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Klungelig pakt Greggio de bal. Dolabella bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Greggio. Dolabella is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dolabella zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.Internazionale Milano 46%, AEGILIUM 54%.
F.C.Internazionale Milano - AEGILIUM 1:0