Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AEGILIUM F.C.Internazionale Milano
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
46% Spel op eigen helft 54%
15 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 19.5
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen hopeloos


11e minuut.
Modigliani passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Taccon de bal. Taccon passt de bal zonder na te denken. Magistro rent richting de bal. Magistro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Notararigo trapt de bal weg van het doel. Greggio bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiacchi met een sublieme pass. Toffanini bereikt de bal nog maar net als eerste. Toffanini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Barbari geeft een hoge lob. Toffanini probeert de bal met de borst te controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Catelli. Toffanini is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fiacchi komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Schirò is nu in balbezit. Giangreco verovert de bal door een tackle van achteren. Giangreco speelt de bal door. Toffanini is nu in balbezit. Toffanini draait met de bal, schiet en ... Pizzetti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Penso bereikt de bal nog maar net als eerste. Penso geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zamarco met een snelle inworp. Fiacchi speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Barbari geeft de bal voor. Fiacchi rent richting de bal. Fiacchi probeert naar een medespeler te passen. Toffanini is nu in balbezit. Toffanini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AEGILIUM - F.C.Internazionale Milano 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AEGILIUM 49%, F.C.Internazionale Milano 51%.
AEGILIUM - F.C.Internazionale Milano 1:0

51e minuut.
Rossello speelt de bal door. Fiacchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiacchi passt de bal met de wreef. Toffanini bereikt de bal nog maar net als eerste. Toffanini draait met de bal, schiet en ... Paal!

60e minuut.
Zamarco passt de bal zonder na te denken. Fiacchi rent richting de bal. Fiacchi passt de bal in één keer door. Toffanini bereikt de bal nog maar net als eerste. Toffanini draait met de bal, schiet en ... Pizzetti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
AEGILIUM - F.C.Internazionale Milano 2:0

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Giangreco zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fiacchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiacchi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AEGILIUM - F.C.Internazionale Milano 3:0

72e minuut.
Schirò is nu in balbezit. Canonico rent richting de bal. Schirò tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Schirò krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Klungelig pakt Penso de bal. Barbari rent richting de bal. Barbari speelt de bal door. Magistro rent richting de bal. Magistro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Doeltrap. Notararigo met een harde bal richting middenveld. Dani kopt de bal weg. Taccon is nu in balbezit. Taccon draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AEGILIUM 43%, F.C.Internazionale Milano 57%.
AEGILIUM - F.C.Internazionale Milano 3:0