Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Torres F.C. sporting pablo
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 16.8
weak Schieten unsatisfactory
hopeless Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


11e minuut.
Stoper verovert de bal door een tackle van achteren. Stoper geeft de bal voor. Magnani probeert de bal met de borst te controleren. Magnani haalt uit met een fantastische trap. Gallico maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torres F.C. - sporting pablo 0:1

12e minuut.
Falsini probeert naar een medespeler te passen. Stoper heeft problemen om de bal te vangen. Zappulla bereikt de bal nog maar net als eerste. Zappulla haalt uit met een fantastische trap. Piccolino probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Civillo verovert de bal door een tackle van achteren. Civillo probeert naar een medespeler te passen. Buontempo bereikt de bal nog maar net als eerste. Buontempo schiet op doel. Ponzoni werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Civillo rent richting de bal. Civillo geeft een hoge lob. Alliero probeert de bal aan de voet te houden. Magnani is nu in balbezit. Magnani schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Anchisi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stoper. Anchisi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mantica zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Magnani rent richting de bal. Magnani schiet op doel. Brusca probeert de bal aan de voet te houden. Gallico bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torres F.C. 47%, sporting pablo 53%.
Torres F.C. - sporting pablo 0:1

47e minuut.
Stoper verovert de bal door een tackle van achteren. Stoper geeft de bal voor. Daar is Fenech, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lotta is nu in balbezit. Lotta geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Anchisi is nu in balbezit. Anchisi geeft de bal voor. Daar is Magnani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Magnani haalt uit met een fantastische trap. Gallico werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torres F.C. - sporting pablo 0:2

55e minuut.
Danovaro speelt de bal door. Buontempo is nu in balbezit. Buontempo schiet op doel. Coreda probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Torres F.C. - sporting pablo 1:2

60e minuut.
Alliero geeft de bal voor. Coreda is nu in balbezit. Buontempo verovert de bal door een tackle van achteren. Buontempo draait met de bal, schiet en ... Ponzoni werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Torres F.C. - sporting pablo 2:2

62e minuut.
Albertazzi verovert de bal door een tackle van achteren. Albertazzi geeft een hoge lob. Civillo heeft problemen om de bal te vangen. Buontempo bereikt de bal nog maar net als eerste. Buontempo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
penny rent richting de bal. penny passt de bal met de wreef. Staraci probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Buontempo rent richting de bal. Buontempo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Torres F.C. - sporting pablo 3:2

68e minuut.
Danovaro probeert naar een medespeler te passen. Zappulla controleert de bal met de borst. Magnani bereikt de bal nog maar net als eerste. Zappulla rent richting de bal. Zappulla haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Torres F.C. - sporting pablo 3:3

82e minuut.
Klungelig pakt Danovaro de bal. Danovaro met een sublieme pass. Piccolino is nu in balbezit. Magnani onderschept slim de pass. Magnani haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Mantica bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Pratola onderschept slim de pass. Di Pratola met een sublieme pass. Buontempo bereikt de bal nog maar net als eerste. Buontempo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Danovaro onderschept slim de pass. Danovaro probeert naar een medespeler te passen. Magnani bereikt de bal nog maar net als eerste. Zappulla rent richting de bal. Zappulla draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torres F.C. 53%, sporting pablo 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Torres F.C. - sporting pablo 3:3