Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sporting pablo Torres F.C.
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
62% Spel op eigen helft 38%
4 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 17.4
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Mantica probeert naar een medespeler te passen. Lonardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lonardo speelt de bal door. Buontempo is nu in balbezit. Buontempo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Alliero met een sublieme pass. Lotta rent richting de bal. Lotta probeert naar een medespeler te passen. Magnani heeft problemen om de bal te vangen. Magnani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sporting pablo - Torres F.C. 1:0

11e minuut.
Lonardo haalt uit met een fantastische trap. Coreda heeft problemen om de bal te vangen. Buontempo onderschept slim de pass. Buontempo haalt uit met een fantastische trap. Ponzoni maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
sporting pablo - Torres F.C. 1:1

21e minuut.
Coreda trapt de bal weg. Falsini kopt de bal weg. Giovacchini is nu in balbezit. Lonardo verovert de bal door een tackle van achteren. Lonardo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Lonardo onderschept slim de pass. Staraci bereikt de bal nog maar net als eerste. Buontempo verovert de bal door een tackle van achteren. Buontempo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sporting pablo - Torres F.C. 1:2

31e minuut.
Doeltrap. Gallico trapt de bal weg van het doel. Di Pratola kopt de bal weg. Buontempo bereikt de bal nog maar net als eerste. Buontempo draait met de bal, schiet en ... Ponzoni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sporting pablo - Torres F.C. 1:3

34e minuut.
Lonardo onderschept slim de pass. Lonardo passt de bal met de wreef. Coreda geeft een lange en hoge pass. Magnani bereikt de bal nog maar net als eerste. Magnani haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sporting pablo 63%, Torres F.C. 37%.
sporting pablo - Torres F.C. 1:3

49e minuut.
Lonardo passt de bal zonder na te denken. Daar is Staraci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buontempo rent richting de bal. Buontempo draait met de bal, schiet en ... Coreda probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
sporting pablo - Torres F.C. 1:4

50e minuut.
Vinattieri rent richting de bal. Lonardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Giovacchini schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Lonardo roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Lonardo kan niet meer verder spelen. Ugoni komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Di Pratola geeft een lange en hoge pass. Staraci bereikt de bal nog maar net als eerste. Ugoni onderschept slim de pass. Ugoni schiet op doel. Ponzoni werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sporting pablo - Torres F.C. 1:5

84e minuut.
Giovacchini is nu in balbezit. Giovacchini geeft de bal voor. Inworp. Albertazzi met een snelle inworp. Ugoni geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sporting pablo 61%, Torres F.C. 39%.
sporting pablo - Torres F.C. 1:5