Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gierto lurik09
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
45% Spel op eigen helft 55%
13 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 7
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 16.4
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Ravani speelt de bal door. Mancone is nu in balbezit. Defranceschi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Defranceschi krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Spini onderschept slim de pass. Mancone verovert de bal door een tackle van achteren. Mancone speelt de bal door. Dall`Ava bereikt de bal nog maar net als eerste. Dall`Ava schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Renier passt de bal met de wreef. Badanai bereikt de bal nog maar net als eerste. Mulazzano onderschept slim de pass. Mulazzano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
gierto - lurik09 0:1

21e minuut.
Renier passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Securi de bal. Mancone is nu in balbezit. Securi onderschept slim de pass. Securi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Renier passt de bal met de wreef. Galanda rent richting de bal. Dall`Ava verovert de bal door een tackle van achteren. Dall`Ava schiet op doel. Salieri werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Defranceschi met een sublieme pass. Securi rent richting de bal. Securi passt de bal met de wreef. Mulazzano is nu in balbezit. Mulazzano haalt uit met een fantastische trap. Rosellini bokst de bal weg.

45e minuut.
Stucchi speelt de bal door. Cecchi is nu in balbezit. Met opzet legt Renier zijn tegenspeler op de grond. Renier krijgt een gele kaart. Cecchi raakt geblesseerd tijdens het duel. Vendrame met een snel genomen vrije trap. Dall`Ava rent richting de bal. Dall`Ava schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
gierto - lurik09 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gierto 50%, lurik09 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
gierto - lurik09 1:1

50e minuut.
Bosetto geeft de bal voor. Inworp. Castronuovo met de inworp. Barbosa is nu in balbezit. Barbosa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Renier passt de bal zonder na te denken. Dall`Ava rent richting de bal. Spini schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Dall`Ava raakt geblesseerd tijdens het duel. Mancone komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
gierto - lurik09 2:1

85e minuut.
Dall`Ava kopt de bal weg. Daar is Barbosa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spini bereikt de bal nog maar net als eerste. Dall`Ava onderschept slim de pass. Dall`Ava draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gierto 40%, lurik09 60%.
gierto - lurik09 2:1