Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
lurik09 gierto
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 17
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Mancone rent richting de bal. Spini onderschept slim de pass. Securi is nu in balbezit. Ruperto bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruperto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Rosellini trapt de bal weg. Ravani rent richting de bal. Defranceschi begaat een overtreding. Defranceschi krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Securi met een sublieme pass. Badanai rent richting de bal. Ruperto onderschept slim de pass. Ruperto haalt uit met een fantastische trap. Cordone probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Mancone bereikt de bal nog maar net als eerste. Mancone geeft een hoge lob. Bosetto is nu in balbezit. Dall`Ava onderschept slim de pass. Dall`Ava haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Mancone speelt de bal door. Dall`Ava bereikt de bal nog maar net als eerste. Stucchi begaat een overtreding. Stucchi krijgt een gele kaart. Dall`Ava raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Vendrame neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Spini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Securi rent richting de bal. Securi passt de bal zonder na te denken. Ruperto is nu in balbezit. Ruperto haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Pennese zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stucchi rent richting de bal. Stucchi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pennese, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pennese geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lurik09 50%, gierto 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
lurik09 - gierto 0:0

47e minuut.
Vendrame raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ancilli komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Spini probeert naar een medespeler te passen. Securi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mancone bereikt de bal nog maar net als eerste. Securi verovert de bal door een tackle van achteren. Securi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
lurik09 - gierto 1:0

63e minuut.
Castronuovo kopt de bal weg. Dall`Ava rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Porcedda. Porcedda krijgt een gele kaart. Dall`Ava wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Dall`Ava kan niet meer verder spelen. Carmine komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Stucchi speelt de bal door. Pennese bereikt de bal nog maar net als eerste. Pennese passt de bal in één keer door. Ruperto bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruperto draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Ruperto geeft een hoge lob. Defranceschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ravani legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Defranceschi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Securi kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
lurik09 - gierto 2:0

88e minuut.
Carmine rent richting de bal. Carmine draait met de bal, schiet en ... Galanda kopt de bal weg. Cecchi rent richting de bal. Cecchi schiet op doel. Paal! Salieri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lurik09 51%, gierto 49%.
lurik09 - gierto 2:0