Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Viverne F.C.Internazionale Milano
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 15
4 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 21.3
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


18e minuut.
Klungelig pakt Penso de bal. Lo Ritto bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Penso. Lo Ritto wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

23e minuut.
Lo Ritto bereikt de bal nog maar net als eerste. Greggio is nu in balbezit. Lo Ritto schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Lo Ritto krijgt een gele kaart. Greggio is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Greggio zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Magistro rent richting de bal. Magistro haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Flachi geeft de bal voor. Daar is Cantarelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Magistro bereikt de bal nog maar net als eerste. Magistro schiet op doel. Cofino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Viverne - F.C.Internazionale Milano 0:1

28e minuut.
Magistro verovert de bal door een tackle van achteren. Di Gioia rent richting de bal. Taccon verovert de bal door een tackle van achteren. Magistro is nu in balbezit. Magistro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Viverne - F.C.Internazionale Milano 0:2

29e minuut.
Gildone rent richting de bal. Magistro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gildone is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gildone met een snel genomen vrije trap. Icardi heeft problemen om de bal te vangen. Capuana rent richting de bal. Capuana haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Lo Ritto geeft een lange en hoge pass. Scarpaio kopt de bal weg. Klungelig pakt Bonisoli de bal. Magistro rent richting de bal. Magistro haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Viverne 55%, F.C.Internazionale Milano 45%.
F.C. Viverne - F.C.Internazionale Milano 0:2

56e minuut.
Inworp. Nodari zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gildone heeft problemen om de bal te vangen. Taccon rent richting de bal. Taccon haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Di Gioia met een sublieme pass. Lo Ritto bereikt de bal nog maar net als eerste. Lo Ritto passt de bal zonder na te denken. Capuana rent richting de bal. Capuana draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Settimio met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Scarpaio met de inworp. Greggio is nu in balbezit. Greggio geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Flachi met de inworp. Taccon is nu in balbezit. Gildone legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gildone krijgt een gele kaart. Taccon is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Taccon legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Cofino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Viverne 63%, F.C.Internazionale Milano 37%.
F.C. Viverne - F.C.Internazionale Milano 0:2