Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C.Internazionale Milano F.C. Viverne
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
10 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 18.8
unsatisfactory Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen hopeless


10e minuut.
Dani met een sublieme pass. Arfelli rent richting de bal. Arfelli geeft een lange en hoge pass. Capuana rent richting de bal. Capuana draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Taccon onderschept slim de pass. Taccon passt de bal in één keer door. Nodari is nu in balbezit. Magistro onderschept slim de pass. Magistro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Traversini is nu in balbezit. Traversini geeft de bal voor. Daar is Capuana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arfelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Arfelli draait met de bal, schiet en ... Pizzetti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Greggio bereikt de bal nog maar net als eerste. Greggio geeft een hoge lob. Taccon bereikt de bal nog maar net als eerste. Taccon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Internazionale Milano - F.C. Viverne 1:0

21e minuut.
Rugilo probeert naar een medespeler te passen. Dani is nu in balbezit. Dani probeert naar een medespeler te passen. Magistro is nu in balbezit. Magistro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Capuana bereikt de bal nog maar net als eerste. Capuana draait met de bal, schiet en ... Greggio probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lo Ritto rent richting de bal. Lo Ritto haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Greggio onderschept slim de pass. Taccon is nu in balbezit. Taccon probeert naar een medespeler te passen. Magistro is nu in balbezit. Magistro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.Internazionale Milano 52%, F.C. Viverne 48%.
F.C.Internazionale Milano - F.C. Viverne 1:0

48e minuut.
Capuana rent richting de bal. Icardi onderschept slim de pass. Icardi geeft een hoge lob. Scarpaio is nu in balbezit. Scarpaio geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Greggio bereikt de bal nog maar net als eerste. Greggio probeert naar een medespeler te passen. Magistro rent richting de bal. Magistro draait met de bal, schiet en ... Bagneschi probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Catelli geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arfelli met een snelle inworp. Lo Ritto rent richting de bal. Lo Ritto geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Rugilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Taccon verovert de bal door een tackle van achteren. Taccon passt de bal zonder na te denken. Magistro is nu in balbezit. Magistro haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Nodari rent richting de bal. Rugilo rent richting de bal. Rugilo passt de bal met de wreef. Capuana is nu in balbezit. Capuana haalt uit met een fantastische trap. Pizzetti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.Internazionale Milano 64%, F.C. Viverne 36%.
F.C.Internazionale Milano - F.C. Viverne 1:0