Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Torres F.C. gierto
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 16.1
zwak Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


7e minuut.
Buontempo onderschept slim de pass. Cordone is nu in balbezit. Cordone geeft de bal voor. Buontempo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Buontempo haalt uit met een fantastische trap. Rosellini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Mancone geeft een lange en hoge pass. Inworp. Di Pratola zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lonardo heeft problemen om de bal te vangen. Lonardo geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Klungelig pakt Falsini de bal. Barbosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbosa passt de bal in één keer door. Dall`Ava is nu in balbezit. Dall`Ava draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Alliero geeft een lange en hoge pass. Inworp. Castronuovo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barbosa is nu in balbezit. Barbosa geeft de bal voor. Gallico kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dall`Ava rent richting de bal. Dall`Ava draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Torres F.C. - gierto 0:1

38e minuut.
Ancilli passt de bal met de wreef. Lonardo is nu in balbezit. Lonardo probeert naar een medespeler te passen. Buontempo is nu in balbezit. Buontempo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Rosellini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torres F.C. 51%, gierto 49%.
Torres F.C. - gierto 0:1

51e minuut.
Cebba heeft problemen om de bal te vangen. Lonardo rent richting de bal. Lonardo speelt de bal door. Buontempo bereikt de bal nog maar net als eerste. Buontempo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Badanai de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Barbosa rent richting de bal. Stoper rent richting de bal. Stoper passt de bal zonder na te denken. Dall`Ava is nu in balbezit. Dall`Ava haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Stoper is nu in balbezit. Falsini bereikt de bal nog maar net als eerste. Ancilli begaat een overtreding. Ancilli krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torres F.C. 42%, gierto 58%.
Torres F.C. - gierto 0:1