Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C.Internazionale Milano Salvo
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
60% Spel op eigen helft 40%
12 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 19
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen zwak


9e minuut.
Schirò bereikt de bal nog maar net als eerste. Dibello onderschept slim de pass. Dibello met een sublieme pass. Incorpora is nu in balbezit. Incorpora schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Internazionale Milano - Salvo 0:1

12e minuut.
Marson passt de bal zonder na te denken. Incorpora probeert naar een medespeler te passen. Schirò rent richting de bal. Fortarel onderschept slim de pass. Fortarel schiet op doel. Paal!

24e minuut.
Cosini trapt de bal weg. Santini rent richting de bal. Santini probeert naar een medespeler te passen. Fortarel is nu in balbezit. Fortarel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Scarpaio probeert naar een medespeler te passen. Taccon bereikt de bal nog maar net als eerste. Taccon speelt de bal door. Magistro is nu in balbezit. Magistro schiet op doel. Chirico kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C.Internazionale Milano - Salvo 1:1

42e minuut.
Pittarella met een sublieme pass. Santini rent richting de bal. Santini passt de bal in één keer door. Magistro bereikt de bal nog maar net als eerste. Magistro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Cosini bereikt de bal nog maar net als eerste. Modigliani is nu in balbezit. Cosini schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Cosini krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.Internazionale Milano 58%, Salvo 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C.Internazionale Milano - Salvo 1:1

51e minuut.
Marson met een sublieme pass. Fortarel rent richting de bal. Met opzet legt Schirò zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Schirò moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Schirò schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

57e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Civitarese met een harde bal richting middenveld. Greggio kopt de bal weg. Taccon is nu in balbezit. Taccon haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Icardi met de inworp. Greggio bereikt de bal nog maar net als eerste. Incorpora begaat een overtreding. Incorpora krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Greggio rent richting de bal. Incorpora onderschept slim de pass. Dani begaat een overtreding. Dani krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.Internazionale Milano 61%, Salvo 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C.Internazionale Milano - Salvo 1:1