Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
lurik09 Salvo
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 18.4
zwak Schieten zwak
slecht Passen hopeloos
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Marson bereikt de bal nog maar net als eerste. Marson geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Pittarella de bal onder controle te krijgen. Ruperto is nu in balbezit. Ruperto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
lurik09 - Salvo 1:0

14e minuut.
Civitarese is nu in balbezit. Ruperto bereikt de bal nog maar net als eerste. Civitarese bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruperto onderschept slim de pass. Ruperto haalt uit met een fantastische trap. Chirico bokst de bal weg. Paal!

15e minuut.
Cosini geeft een lange en hoge pass. Stucchi kopt de bal weg. Ruperto probeert de bal aan de voet te houden. Pennese bereikt de bal nog maar net als eerste. Pennese geeft de bal voor. Chirico kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Stucchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pittarella rent richting de bal. Pittarella probeert naar een medespeler te passen. Fortarel rent richting de bal. Fortarel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
lurik09 - Salvo 1:1

45e minuut.
Marson onderschept slim de pass. Incorpora rent richting de bal. Incorpora met een sublieme pass. Fortarel bereikt de bal nog maar net als eerste. Fortarel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lurik09 54%, Salvo 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
lurik09 - Salvo 1:1

47e minuut.
Ruperto rent richting de bal. Civitarese is nu in balbezit. Securi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruperto bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruperto draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Stucchi rent richting de bal. Marson onderschept slim de pass. Marson met een sublieme pass. Fortarel bereikt de bal nog maar net als eerste. Fortarel schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Klungelig pakt Aloe de bal. Pennese rent richting de bal. Pennese passt de bal met de wreef. Ruperto bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruperto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
lurik09 - Salvo 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lurik09 46%, Salvo 54%.
lurik09 - Salvo 2:1