Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AEGILIUM Torres F.C.
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
12 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 16.5
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Lonardo schiet op doel. Na een snelle pass probeert Della Valentina de bal onder controle te krijgen. Dolabella rent richting de bal. Buontempo onderschept slim de pass. Buontempo schiet op doel. Notararigo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Falsini bereikt de bal nog maar net als eerste. Rossello onderschept slim de pass. Rossello passt de bal in één keer door. Toffanini is nu in balbezit. Toffanini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Falsini geeft een lange en hoge pass. Barbari rent richting de bal. Di Pratola tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Di Pratola krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Rossello speelt de bal door. Stoper bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoper met een sublieme pass. Buontempo bereikt de bal nog maar net als eerste. Buontempo draait met de bal, schiet en ... Notararigo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AEGILIUM 59%, Torres F.C. 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AEGILIUM - Torres F.C. 0:0

49e minuut.
Gallico trapt de bal weg van het doel. Daar is Rossello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rossello met een sublieme pass. Toffanini rent richting de bal. Toffanini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Falsini is nu in balbezit. Rossello verovert de bal door een tackle van achteren. Rossello speelt de bal door. Zamarco rent richting de bal. Zamarco geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Lonardo rent richting de bal. Lonardo speelt de bal door. Buontempo rent richting de bal. Buontempo draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Andideri de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
AEGILIUM - Torres F.C. 0:1

59e minuut.
Dolabella bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolabella probeert naar een medespeler te passen. Buono is nu in balbezit. Toffanini rent richting de bal. Toffanini draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Giangreco is nu in balbezit. Giangreco geeft een hoge lob. Stoper is nu in balbezit. Rossello speelt de bal door. Zamarco geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

88e minuut.
Buono bereikt de bal nog maar net als eerste. Carotta is nu in balbezit. Carotta passt de bal met de wreef. Toffanini bereikt de bal nog maar net als eerste. Toffanini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AEGILIUM 49%, Torres F.C. 51%.
AEGILIUM - Torres F.C. 0:1