Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Viverne lurik09
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18.4
weak Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Capuana is nu in balbezit. Capuana schiet op doel. Galanda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Traversini bereikt de bal nog maar net als eerste. Traversini draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Poma trapt de bal weg. Lo Ritto kopt de bal weg. Galanda bereikt de bal nog maar net als eerste. Capuana verovert de bal door een tackle van achteren. Capuana draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Daar is Divozzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Traversini bereikt de bal nog maar net als eerste. Traversini probeert naar een medespeler te passen. Capuana rent richting de bal. Capuana schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Securi heeft problemen om de bal te vangen. Gildone rent richting de bal. Securi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Securi krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Lo Ritto rent richting de bal. Stucchi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lo Ritto is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gildone met een snel genomen vrije trap. Capuana krijgt zijn hoofd ertegen. Salieri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Salieri probeert naar een medespeler te passen. Pennese kopt de bal weg. Nodari is nu in balbezit. Ruperto is nu in balbezit. Ruperto schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Gildone verovert de bal door een tackle van achteren. Ruperto is nu in balbezit. Securi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruperto bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruperto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Salieri met een harde bal richting middenveld. Gildone kopt de bal weg. Divozzi met een sublieme pass. Ruperto bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruperto haalt uit met een fantastische trap. Cofino bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Viverne - lurik09 0:1

43e minuut.
Nodari geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pennese met de inworp. Securi is nu in balbezit. Securi schiet op doel. Cofino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Viverne - lurik09 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Viverne 54%, lurik09 46%.
F.C. Viverne - lurik09 0:2

68e minuut.
Gildone speelt de bal door. Klungelig pakt Renier de bal. Renier met een sublieme pass. Ruperto bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruperto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Bosetto kan de bal niet met de borst controleren. Traversini bereikt de bal nog maar net als eerste. Traversini passt de bal zonder na te denken. Capuana bereikt de bal nog maar net als eerste. Capuana haalt uit met een fantastische trap. Salieri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Viverne - lurik09 1:2

82e minuut.
Ruperto bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Gioia bereikt de bal nog maar net als eerste. Securi begaat een overtreding. Securi krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

84e minuut.
Gildone rent richting de bal. Gildone geeft een hoge lob. Galanda bereikt de bal nog maar net als eerste. Capuana verovert de bal door een tackle van achteren. Capuana draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Stucchi met de inworp. Renier speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nodari met de inworp. Arfelli geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Viverne 42%, lurik09 58%.
F.C. Viverne - lurik09 1:2