Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sporting pablo Salvo
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
11 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 18.1
slecht Schieten zwak
zwak Passen hopeloos
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Civillo met een sublieme pass. Danovaro rent richting de bal. Danovaro speelt de bal door. Zappulla rent richting de bal. Zappulla haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Coreda rent richting de bal. Coreda geeft de bal voor. Fortarel heeft problemen om de bal te vangen. Incorpora rent richting de bal. Incorpora schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sporting pablo - Salvo 0:1

13e minuut.
Civillo onderschept slim de pass. Zappulla rent richting de bal. Zappulla probeert naar een medespeler te passen. Magnani heeft problemen om de bal te vangen. Magnani haalt uit met een fantastische trap. Chirico kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Mantica met een sublieme pass. Klungelig pakt Marson de bal. Marson met een sublieme pass. Fortarel rent richting de bal. Fortarel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
sporting pablo - Salvo 0:2

17e minuut.
Incorpora met een sublieme pass. Fortarel is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Civillo. Civillo krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Incorpora bereikt de bal nog maar net als eerste. Civillo rent richting de bal. Incorpora begaat een overtreding. Incorpora krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Incorpora onderschept slim de pass. Incorpora geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Coreda de bal. Fortarel is nu in balbezit. Fortarel draait met de bal, schiet en ... Ponzoni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Cosini kopt de bal weg. Klungelig pakt Marson de bal. Zappulla bereikt de bal nog maar net als eerste. Zappulla draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Civitarese de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Anchisi zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Magnani de bal.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Pittarella rent richting de bal. Zappulla verovert de bal door een tackle van achteren. Marson begaat een overtreding. Zappulla raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Zappulla kan niet meer verder spelen. Bonanni komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sporting pablo 65%, Salvo 35%.
sporting pablo - Salvo 0:2

52e minuut.
Bonanni met een sublieme pass. Civillo is nu in balbezit. Bonanni rent richting de bal. Bonanni haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Civitarese de bal onder controle te krijgen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
sporting pablo - Salvo 1:2

61e minuut.
Daar is Civillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Incorpora is nu in balbezit. Civillo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Civillo krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Incorpora is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pittarella zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ponzoni met een sublieme pass. Magnani rent richting de bal. Magnani schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Mantica rent richting de bal. Dibello verovert de bal door een tackle van achteren. Dibello met een sublieme pass. Fortarel is nu in balbezit. Fortarel schiet op doel. Ponzoni bokst de bal weg.

80e minuut.
Doeltrap. Chirico trapt de bal weg van het doel. Pittarella kopt de bal weg. Fortarel bereikt de bal nog maar net als eerste. Fortarel haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
sporting pablo - Salvo 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sporting pablo 43%, Salvo 57%.
sporting pablo - Salvo 1:3