Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Viverne Torres F.C.
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
62% Spel op eigen helft 38%
7 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 17.8
weak Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


11e minuut.
Gildone speelt de bal door. Arfelli rent richting de bal. Arfelli geeft de bal voor. Capuana is nu in balbezit. Capuana schiet op doel. Gallico kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Lonardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lonardo passt de bal zonder na te denken. Settimio bereikt de bal nog maar net als eerste. Buontempo verovert de bal door een tackle van achteren. Buontempo schiet op doel. Bagneschi bokst de bal weg.

15e minuut.
Buontempo kopt de bal weg. Bonisoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Buontempo onderschept slim de pass. Buontempo schiet op doel. Bagneschi probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Falsini probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Piccolino de bal. Capuana bereikt de bal nog maar net als eerste. Capuana schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Gildone bereikt de bal nog maar net als eerste. Falsini verovert de bal door een tackle van achteren. Buontempo is nu in balbezit. Buontempo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Viverne - Torres F.C. 0:1

27e minuut.
Lonardo onderschept slim de pass. Lonardo passt de bal met de wreef. Buontempo rent richting de bal. Buontempo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Viverne - Torres F.C. 0:2

37e minuut.
Rugilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Alliero verovert de bal door een tackle van achteren. Lonardo rent richting de bal. Lonardo geeft de bal voor. Buontempo is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Arfelli speelt de bal door. Piccolino is nu in balbezit. Capuana onderschept slim de pass. Capuana schiet op doel. Gallico werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Viverne - Torres F.C. 1:2

41e minuut.
Stoper heeft problemen om de bal te vangen. Piccolino rent richting de bal. Capuana onderschept slim de pass. Capuana schiet op doel. Gallico probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C. Viverne - Torres F.C. 2:2

44e minuut.
Capuana rent richting de bal. Piccolino onderschept slim de pass. Arfelli rent richting de bal. Arfelli draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Viverne 57%, Torres F.C. 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C. Viverne - Torres F.C. 2:2

76e minuut.
Albertazzi verovert de bal door een tackle van achteren. Albertazzi geeft een hoge lob. Daar is Gildone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buontempo rent richting de bal. Buontempo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Viverne 67%, Torres F.C. 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C. Viverne - Torres F.C. 2:2