Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sporting pablo F.C. Viverne
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
37% Spel op eigen helft 63%
13 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 17.1
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Danovaro heeft problemen om de bal te vangen. Danovaro speelt de bal door. Magnani is nu in balbezit. Zappulla rent richting de bal. Zappulla schiet op doel. Bagneschi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Lo Ritto de bal. Civillo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Di Gioia. Di Gioia krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Pieraccini geeft een lange en hoge pass. Ponzoni speelt de bal door. Settimio heeft problemen om de bal te vangen. Magnani rent richting de bal. Magnani haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Civillo rent richting de bal. Danovaro speelt de bal door. Mantica probeert naar een medespeler te passen. Magnani is nu in balbezit. Magnani schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Beccheri is nu in balbezit. Beccheri schiet op doel. Coreda probeert de bal aan de voet te houden. Beccheri is nu in balbezit. Beccheri draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
sporting pablo - F.C. Viverne 0:1

30e minuut.
Danovaro heeft problemen om de bal te vangen. Lo Ritto is nu in balbezit. Danovaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Beccheri rent richting de bal. Beccheri schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Staraci geeft de bal voor. Daar is Di Gioia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zappulla. Zappulla krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Civillo rent richting de bal. Cantarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Civillo begaat een overtreding. Civillo krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Di Gioia bereikt de bal nog maar net als eerste. Zappulla is nu in balbezit. Di Gioia tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zappulla raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Zappulla kan niet meer verder spelen. Bonanni komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sporting pablo 36%, F.C. Viverne 64%.
sporting pablo - F.C. Viverne 0:1

47e minuut.
Bonisoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Civillo verovert de bal door een tackle van achteren. Civillo passt de bal zonder na te denken. Magnani heeft problemen om de bal te vangen. Magnani haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Inworp. Giovacchini met de inworp. Danovaro speelt de bal door. Magnani is nu in balbezit. Magnani schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Bonanni probeert naar een medespeler te passen. Anchisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Anchisi passt de bal in één keer door. Magnani bereikt de bal nog maar net als eerste. Magnani schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Pieraccini probeert naar een medespeler te passen. Lo Ritto is nu in balbezit. Lo Ritto passt de bal zonder na te denken. Beccheri rent richting de bal. Beccheri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sporting pablo - F.C. Viverne 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sporting pablo 38%, F.C. Viverne 62%.
sporting pablo - F.C. Viverne 0:2