Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Salvo Torres F.C.
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
14 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 17.6
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


33e minuut.
Pittarella bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Falsini zijn tegenspeler op de grond. Pittarella raakt geblesseerd tijdens het duel. Pittarella zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Fenech heeft problemen om de bal te vangen. Fortarel is nu in balbezit. Fortarel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Salvo - Torres F.C. 1:0

37e minuut.
Marson kopt de bal weg. Santini is nu in balbezit. Santini geeft een hoge lob. Fortarel bereikt de bal nog maar net als eerste. Fortarel draait met de bal, schiet en ... Gallico bokst de bal weg.

40e minuut.
Albertazzi geeft een hoge lob. Vasta probeert de bal met de borst te controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Falsini. Falsini krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Marson passt de bal zonder na te denken. Dibello rent richting de bal. Dibello met een sublieme pass. Musso geeft een lange en hoge pass. Vasta probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Salvo 47%, Torres F.C. 53%.
Salvo - Torres F.C. 1:0

62e minuut.
Buontempo rent richting de bal. Aloe onderschept slim de pass. Aloe met een sublieme pass. Fortarel is nu in balbezit. Fortarel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Klungelig pakt Alliero de bal. Marson bereikt de bal nog maar net als eerste. Alliero tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Alliero krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Di Pratola controleert de bal met de borst. Di Pratola passt de bal in één keer door. Lonardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Buontempo is nu in balbezit. Buontempo haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Salvo - Torres F.C. 1:1

83e minuut.
Fortarel rent richting de bal. Alliero is nu in balbezit. Fortarel verovert de bal door een tackle van achteren. Fortarel schiet op doel. Na een snelle pass probeert Brusca de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Salvo 45%, Torres F.C. 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Salvo - Torres F.C. 1:1